Sezóna plavek je za dveřmi

Na rozdíl od minulého roku se toto léto nevyskytuje mezi plavkami konkrétní typ, který by byl žhavým trendem. Nabídka střihů, barev a materiálů je tak obrovská, že si každá žena zaručeně vybere a přitom bude módní.

Žena ve žlutých plavkách

Nejdůležitější pro tento rok budou detaily. Nejrůznější průstřihy, kostěné čtverce a kolečka nebo korálky, které spojují části plavek, použily snad všechny módní značky. Jejich módní návrháři se nechali inspirovat 60. a 70. léty.

Velký návrat tento rok oslaví plavky s takzvaným retro vzorem. Dalším hitem budou plavky vcelku, vyztužené na prsou, se zavazováním ze krkem a nepatrným výkrojem.

Doplňky jsou letos nezbytné

V současnosti to je s plavkami stejné jako s oblečením na den i večer – je potřeba mít k nim doplňky. Takže plážové tašky, žabky, šátky okolo pasu a šperky, barevně sladěné s plavkami, jsou letos určitě zapotřebí, tedy pokud chcete být in.

Výběr plavek

I když je na trhu celá řada plavek, tak výběr těch správnývh není rozhodně jednoduchý. Záleží na mnoha faktorech: oblíbená barva, materiál, střih, cena, ale v první řadě postava.

Některé krycí manévry

Pokud máte krátké nohy, pořiďte si plavky s vyššími vykrojenými kalhotkami, ty je opticky protáhnou.

Trápí Vás širší boky? Pak tmavší spodek, v kombinaci se světlejším vrškem nebo i vzorem, který upoutá pozornost, je to pravé.

Ženy s větším poprsím, by měly dát přednost jednodílným plavkám s vyztuženou podprsenkou a silnými ramínky.

Naopak malá prsa lze zvýraznit push – up efektem nebo různým nařasením a to nejlépe trojúhelníkových košíčků.

Je mnoho žen s velkým bříškem. Pro ně je vhodné zvolit plavky vcelku, v nejlepším případě komplet tílka a kalhotek s nohavičkami, které jsou přepásané páskem.

Neměli bychom zapomínat na barvu plavek. Pokud Vám například tyrkysově modrá nesluší na tričku, tak na plavkách tomu určitě nebude jinak.

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies