Shopaholičky - podle čeho je poznáte?

Říká se, že za peníze se štěstí koupit nedá. Ale pro některé ženy to neplatí. Většina žen miluje nakupování a některé z nic ho dokonce milují natolik, že jsou někdy schopné utratit skoro celou výplatu.

ženy milují nakupování

 

Podle čeho poznáte, že patříte mezi shopaholičky?

 

Hranice mezi shopaholičkou a ženou, která sice ráda nakupuje, ale nevidí v tom smysl jejího života, je tak tenká, že je skoro mizivá. Asi všechny ženy rádi nakupují během slev. Život shopaholičky by se dal shrnout do několika bodů. Když shopaholičky nakupují, svět se pro ně stane hezčím místem. Sezónní slevy vidí spíše jako válku, kde zvítězí jen ten nejrychlejší a nejsilnější. Což znamená, že vyhraje ta, která má naditější peněženku nebo ostřejší lokty. Pro některé jsou slevy na ty nejluxusnější kousky skvělým kardio cvičením. Nakupováním se jim zvedne tep více než v posilovně.

 

Pokud s partnerem plánují společné bydlení, mají jen jediný zásadní požadavek. Chtějí obrovskou šatnu. Výhody nakupování často přirovnávají k partnerským vztahům. Některé si postesknou, že je škoda, když jim partner nesedí, že ho nemohou vyměnit do 7 dní za něco jiného, z čeho by měly větší radost. Shopaholičky jsou na sebe naštvané, když si nic nekoupí a domů se vracejí s prázdnýma rukama. Také nikdy nevynechají jedinou slevovou akci. Utrácejí mnohem víc peněz, než si mohou dovolit a nakupují věci, které vlastně ani nepotřebují.

 

Druhy nákupního chování žen - kam se řadíte vy?

 

  1. Některé ženy nemají rády obchodní centra a nejsou jim příjemné ani ty davy lidí. Raději nakupují v malých buticích, v sekáčích nebo jednoduše přes internet. Pokud se obchodu z nějakého důvodu nemohou vyhnout, rychle si vyberou co potřebují a utíkají pryč.
  2. Ženy mohou být i trpělivými lovkyněmi, které vyhledávají především stojánky se slevami. I když po něčem touží, klidně si počkají i několik týdnů, jen aby na tom ušetřily.
  3. Jsou ale i takové ženy, které ze všeho nejraději nakupují samy. Nakupují hlavně kvalitní, originální a luxusní zboží.
  4. Existují i praktické ženy, které nakupují jen to, co opravdu potřebují. Někdy si zboží koupí i přes internet, neboť se tam dají porovnat ceny jednotlivého zboží.
  5. Shopaholičky tělem i duší. Milují chození po nákupních centrech. Nejlépe se jim nakupuje s kamarádkami, se kterými pak probírají své úlovky u kávy či skleničky vína.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies