Silvestr 2007 – co na sebe?

Silvestr je spojen s nejodvázanější oslavou v roce. Oblečení na silvestrovských párty bývá uvolněnější, neoficiální. Tato jedinečná a kouzelná noc totiž kromě zábavy nabízí také příležitosti k navázání nových známostí...
Barevné píšťalky a kloboučky

Silvestrovská móda - extravagance především

Chystáte-li se oslavit poslední den v roce na chatě v horách, můžete si vybrat prakticky jakékoliv oblečení, na které jste zvyklí. Chce to však odlišit svůj vzhled od běžných všedních dnů – proto nezapomeňte na silvestrovské papírové čepice, korálky, střapce a podobně. Nápaditá je červená čepice s bílou bambulkou ala Santa Claus. Ve většině společenských zařízeních se toletuje a tak trochu i očekává oblečení s lehce karnevalovými prvky. Nic nezkazíte kombinací džínsů a společenského sáčka. Přes holá ramena si pro pobyt v chladnějších místnostech můžete přehodit hedvábný šátek.

Jak být „in” na Silvestra 2007

Jde o poslední den v roce, a tak je třeba se odvázat i ve výběru oblečení. Pánové si mohou dovolit barevné košile, nápadité kravaty, vtipné nápisy, potisky odcházejícího či přicházejícího roku. Také dámy mají ve výběru odvážnějšího oblečení absolutní zelenou. Výstřihy, kratší sukně, šaty, všechno je dovoleno. Slavnostnímu oblečení přizpůsobte také líčení a účes - barevné příčesky, flitry, čelenky, hřebínky a jehlice mohou být vítanou změnou.

Silvestrovská párty v originálním stylu

Chcete-li být opravdu originální, pořádejte silvestrovskou párty na určité téma: např. 60. léta, čerti a andělé, maškarní bál nebo třeba pyžamová párty. Čím více budete odvážní a extravagantní, tím větší zábava vás čeká.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies