Silvestr v Paříži – hit roku 2006

Chcete si letos Silvestra opravdu užít? Toužíte po romantických chvilkách se svou drahou polovičkou? A co takhle Paříž? Oslavit Nový rok v centru světové módy, ve městě muzeí a parfémů, to je přece splněný sen.

Eiffelova věž v Paříži

Silvestr v Paříži je jako z románu

Silvestr pod Eiffelovkou je letos hitem číslo jedna, zvláště pro zamilované páry. Nekonečné množství památek, filmových a romantických míst, milióny návštěvníků z celého světa, to všechno a ještě mnohem víc pařížská metropole nabízí. Teploty se zde v období Silvestra pohybují okolo příznivých 5 až 10 stupňů. Silvestrovské zájezdy do Paříže nabízí většina cestovních kanceláří, ale do města lásky se můžete vydat také na vlastní pěst.

O co nesmíte v Paříži přijít

Ať se rozhodnete vyrazit do Paříže vlastními prostředky nebo prostřednictvím cestovní kanceláře, kromě Eiffelovy věže rozhodně nesmíte přijít o světoznámé muzeum Louvre, Vítězný oblouk, náměstí Svornosti a Tuilerijské zahrady. Trávíte-li Silvestr v Paříži, nezapomeňte se projít po nejznámějším pařížském bulváru Elysées plném exkluzivních obchodů a přepychových paláců.

Moulin Rouge, Amélie z Montmartru a filmová místa v Paříži

Pokud si chcete užít Silvestr v Paříži co nejvíce, zaplaťte si projížďku po jedné z nejromantičtějších francouzských řek – po Seině a pokochejte se výhledem na město z prostranství před bílou bazilikou Sacré-Coeur. Mezi oblíbená vyhledávaná místa patří také Pantheon, Lucemburské zahrady, Notre Dame, Pompidou Centre, filmem proslavená ulice Montmartre, ještě slavnější Moulin Rouge nebo náměstí malířů

Silvestr 2006 a přípitek pod Eiffelovkou

Pokud přemýšlíte, kde uskutečnit vytoužený novoroční přípitek, jistě vás jako první napadne Eiffelova věž. Stejnou romantiku však můžete zažít na Champs Elyseés nebo u baziliky Sacré-Cour. S výhledem na noční Paříž se budete cítit jako v románu s tím nejšťastnějším koncem.

Silvestr v Paříži s CK – rady a upozornění

Bujaré oslavy Nového roku probíhají do časných ranních hodin, proto si v případě zakoupení zájezdu u cestovní kanceláře vybírejte takový zájezd, který nemá na Nový rok v programu prohlídku dalších památek. V den po oslavě nebudete mít na další obhlídky chuť ani sílu! Výhodné je také kupovat zájezd first moment, tedy hned. Na last minute můžete pro nápor zájemců čekat v prosinci marně. Nezapomeňte na kapesné ve výši alespoň 30 EURO na drobné suvenýry a vstupy do muzeí.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies