Škola orgasmu – 1. díl

Kdo by nechtěl zažívat dlouhé, krásné orgasmy? Možná už dávno víte, jak na věc, ale proč si své potěšení ještě více nezpestřit? V prvním díle našeho manuálu se zaměříme na to, jak si pomoci sama, v druhém si pozveme do pelechu pomůcky.

Ležící žena na posteli

Odstraňte zábrany

Důležitou podmínkou pro dosažení orgasmu je psychická pohoda. Bohužel my ženy věci okolo sexu mnohem více řešíme – zda jsme pro partnera dosti atraktivní, jestli při poloze zezadu nemáme příliš velký zadeček, zda neotěhotníme nebo se nenakazíme některou z pohlavních chorob. Některé strašáky lze zlikvidovat snadno – například strachu z otěhotnění odoláte spolehlivou ochranou, strachu z nákazy zase tím, že neskočíte do postele muži, kterého neznáte a zpočátku pro jistotu použijete kondom, i kdybyste už brala i hormonální antikoncepci.

S obavami z toho, jak vypadáte, už je to horší. Důležité je přestat se srovnávat a uvědomit si, že váš partner vás miluje takovou, jaká jste (a pokud ne, tak za to nestojí). Dva lidé nemusí být dokonalí, aby se přitahovali!

Poznejte sama sebe

Těžko budete partnerovi říkat či naznačovat, co se vám líbí, pokud to sama nevíte. Zkuste proto nejdříve dráždit sama sebe. Až budete jasně vědět, jaký pohyb a tlak je vám příjemný a jaký ne, můžete partnerovi ukázat, jak vás do výšin sedmého nebe může vynést.

Dotýkat se bez ostychu sama sebe je důležité také pro sex jako takový. Mnohem více se pak uvolníte a odvážete.

Jak na klitoris

Nevíte, jak na to? Udělejte si na sebe čas o doteky prozkoumávejte své tělo. Hlaďte svá prsa, bříško, stehna. Teprve poté se zaměřte na intimní partie. Zkoušejte, jaký tlak se líbí vašemu poštěváčku. Střídejte pohyby nahoru a dolů, do boku, krouživé pohyby nebo vytvořte mezi ukazováčkem a prsteníčkem véčko a přejíždějte jím přes klitoris. Máte-li raději silnější tlak, můžete přes váš knoflík vášně přejíždět kloubem prstu nebo přetáhněte kůžičku přes klitoris a drážděte jej takto obnažený. Sama brzy přijdete na to, který způsob stimulace je pro vás nejpříjemnější.

Jak dosáhnout orgasmu s pomocí bodu G

V poslední době se hodně mluví o bodu G, ne každá žena má ale tento shluk nervových vláken stejně citlivý. Nedělejte si proto velkou hlavu, když při samotném pronikání penisu do vagíny vrcholu nedosáhnete – doprovodnou stimulaci klitorisu k orgasmu potřebuje většina z nás.

Není ale jistě na škodu při masturbaci prozkoumat i tuto oblast. Bod G se nachází přibližně 5 cm od poševního vchodu na přední straně poševní, tedy směrem k podbřišku. Zkuste jej nahmatat prsty – měla byste cítit jakousi zduřeninu, odlišnou od ostatní části tkáně. Stimulujte ji pronikáním prstů dovnitř a ven nebo malými krouživými či třecími pohyby přímo na místě „objevu“. Necítíte nic závratného? Zapojte druhou ruku do práce s klitorisem a uvidíte, že na sebe orgasmus nenechá dlouho čekat!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies