Škola orgasmu – 2. díl

K dosažení orgasmu existuje spousta pomůcek, pro některé dokonce ani nemusíte chodit do sex shopu. Jak je ale použít, aby skutečně splnily svůj účel?

Ženské nohy v červené sukni

Dilda a vibrátory

Nejčastěji využívanými sexuálními pomocníky jsou dilda (napodobeniny mužského penisu bez možnosti použití vibrací) a vibrátory. Tito pomocníci už dávno nepřipomínají svým vzhledem nechutný gumový stojan, vyrábějí se v materiálech příjemných na pohled i na dotek. Pro dosažení orgasmu jsou samozřejmě účinnější vibrátory, vibrace totiž vaše intimní partie příjemně prokrvují a zvyšují tak vzrušení. Vyplatí se polaskat pomocníkem i klitoris a při pronikání do pochvy jej směřovat k podbřišku – jedině tak můžete objevit onen slastný bod G.

Vibrační vajíčko

Převratným vynálezem na poli erotických pomůcek je tzv. vibrační vajíčko. Co si budeme povídat – hlavním spínačem orgasmu je klitoris a právě tento malý vynález přímo na knoflík slasti útočí. Sílu vibrací si samozřejmě určujete sama a je pouze na vás, jakými pohyby vzrušující koncert rozehrajete. Orgasmus je zaručen!

Další erotické pomůcky

Venušiny kuličky, anální kolíky, vakuové pumpy, vibrační strojky – možnosti sexuálního dráždění s pomocí erotických pomůcek jsou široké. Nebojte se proto experimentovat a zkoušejte, jedině tak poznáte dokonale své tělo a umožníte mu zažít nádherné orgasmy.

Jste citlivá na prsou? Zkuste pumpičky na bradavky. Potřebujete silnější dráždění? Pak jsou tu pro vás prsní kolíčky. Rajcují vás nejrůznější erotické představy? Tak do toho, nechejte pracovat svou fantazii! Dobrými pomůckami jsou také erotická videa či povídky.

Erotické pomůcky u vás doma

Možná ani netušíte, jaké možnosti skrývá váš vlastní domov. Jako erotickou pomůcku lze použít například čistou mašlovačku – přejíždějte jí po prsou, bradavkách, mezi stehny, na bříšku a putujte níže.. Uvolníte se a příjemně vzrušíte. Podobně lze využít i hedvábného šátku nebo ostřejších předmětů jako je například vidlička – s tou ale raději opatrně. Vrcholným erotickým pomocníkem je sprcha. Na intimní partie můžete zaútočit samotnou sprchovou hlavicí nebo ji lze také odmontovat a použít pouze hadici.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies