Skupinový sex - gruppen sex - váháte?

Skupinový sex je souslovím, které ve vás vyvolává velkou touhu a přitom obavu? Podlehněte megalomanskému pohledu na sex a užívejte si několika těl najednou! Poznáte nečekané vzrušení a sílu aktu "o několika chodech".
Ležící žena ve spodním prádle

Skupinový sex ve vztahu

Většinou jsou k představě skupinového sexu přitahováni více muži. Co si budeme povídat, mužské pojetí sexuálního aktu bývá mnohdy dost vzdálené ženským představám. To však v otázce gruppen sexu nemluví proti ženám. Spousta žen by tuto variantu ráda vyzkoušela, ale nemluví o tom.

Skupinový sex – na počtu nezáleží

Skupinový sex je pojem bez hranic. Nikde není psáno, kolik lidí se těchto milostných hrátek má účastnit. Většinou se ale této vášni oddávají tři nebo čtyři lidé. Pokud se pro skupinový sex rozhodnou dvě dvojice, mohou se milovat "jen vedle sebe" nebo svá těla proplést, střídat partnery nebo se věnovat více sexuálním praktikám najednou. Což ale vyžaduje naprostou důvěru ke všem zúčastněným.

Skupinový sex – buďte bez obav

Psychika

  • Bývá největším problémem u skupinového sexu.
  • Obavy, zda se partnerovi nebude někdo jiný zamlouvat více, jestli je ta druhá žena krásnější než vy, jestli se partner nemůže zamilovat do ní nebo se mu sex s ní nebude líbit víc. Pokud se vám takové myšlenky honí hlavou, zapomeňte na skupinový sex, nejste na něj připraveni. Tento akt by byl pro vás utrpením. Gruppen sex je skvělý pro vyrovnané páry.

Skupinový sex – pro a proti

Odpůrci experimentálních sexuálních radovánek budou jistotně tvrdit, že milování je intimní záležitostí dvou lidí a kdokoli jiný je při sexu navíc. Ano. Samotný akt je samosebou splynutím DVOU těl a duší, ale sex je přece také o hře, smyslnosti, zábavě, rozkoši a poznávání nových pocitů.

Skupinový sex – otevřeně hovořte

Ať se lidé tváří jakkoli, většina lidí na tuto myšlenku v životě pomyslí a rádi by tento experiment vyzkoušeli. Většinou se ale bojí tuto variantu navrhnout své polovičce. Dopřejte si změnu, rozptýlení, novou zkušenost a neuvažujte nad tím, jestli je váš partner s vámi v posteli spokojený.

Pokud se pro skupinový sex rozhodnete, zapojte veškerou fantazii a nebojte se oddat všem tělům. Milostné hrátky si užívejte i se stejným pohlavím – sexuální radovánky dvou žen bývají pěkně výživným kořením pro muže. Vzrušte ostatní na maximum a oddejte se. Požitek ze sexu je mnohem intenzivnější, když jej sdílí více lidí. Další úžasnou výhodou je fakt, že po celou dobu aktu "se máte na co dívat".
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.5 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies