Soft fast lift – lifting bez skalpelu

Máte pocit, že váš mladistvý vzhled odnesl čas? Uvažujete o plastické operaci, ale bojíte se podstoupit narkózu a jizvy, které přináší klasický face lifting? Pak je tu pro vás nová metoda prováděná ambulantně, v lokální anestezii a bez jizev!
Žena se zavřenýma očima a blond vlasy

Plastická chirurgie s. r. o.

Plastická chirurgie se pomalu stává běžnou součástí našeho životního stylu. Plastičtí chirurgové se neustále snaží najít co nejšetrnější metody s co nejkratší dobou pooperační rekonvalescence, s co možná nejmenším rozsahem jizev a rizika výskytu případných komplikací. Jednou z takových metod je soft fast lift.

Face lifiting versus Soft Fast Lift

Klasický face lifting je prováděný v narkóze a trvá asi 3 hodiny. Neobejde se bez hospitalizace, asi 7-10 hod. musíte nosit obvazy a 2 týdny je nutno zdržovat se mimo společnost. Při zákroku se chirurgicky odstraňuje nadbytek kůže a vypínají se povolené svaly tváří a krku, čímž vznikají v oblasti před a za uchem trvalé jizvy. Operace se může provést teprve až dojde k výraznějšímu povolení svalů a kůže. Není tedy vhodná pro mladší jedince. Na rozdíl od face liftingu mohou metodu Soft Fast Lift podstoupit i lidé mladší věkové kategorie. Soft Fast Lift se provádí ambulantně v lokální anestezii, bez jizev, bez obvazů a s pouhou týdenní rekonvalescencí. Po zákroku se pacient snadněji zotavuje a může se rychle vrátit zpět ke svému běžnému životu.

Co je to Soft Fast Lift a jak se provádí

Soft Fast Lift je revoluční technika, která pacientovi navrací mladistvý vzhled obličeje bez zanechání jizev a bez nutnosti hospitalizace. V lokální anestezii se velmi tenkou jehlou pod kůži povolených oblastí zavedou speciální nitě s protisměrnými zoubky. Potřebná oblast se vypne, jehla se vytáhne a zoubky nití se zachytí do měkkých tkání a fixují tak dosažené vypnutí.

Plastický chirurgie a zákroky?

Po zákroku následuje dezinfekce a zarouškování dotyčné oblasti. V případě liftingu obočí a čela je na několik dní ponechán obvaz. Tři dny je doporučováno omezit mimiku obličeje a ošetřovat obličej obzvláště opatrně. K běžným denním činnostem se můžete vrátit asi za 2 týdny a k intenzivní zátěži včetně sportování asi po 4-6 týdnech od zákroku. Týden po zákroku je nutná antibiotická a protizánětlivá kůra.

Jak dlouho účinky tohoto speciálního liftingu vydrží?

Efekt zákroku vydrží 4-6 let a lze jej podle potřeby opakovat. Důležitou součástí této techniky je vznik fibrosy (zhuštění vaziva ve tkáni) a kolagenu způsobené právě speciálními nitěmi. 2 až 15 měsíců po zákroku se ještě účinky soft fast liftingu zlepšují.

Pro koho je Soft Fast Lift vhodný?

Pokud si přejete omladit povolené tkáně krku nebo obličeje, jste v dobrém zdravotním i psychickém stavu, můžete být vhodným kandidátem metody Soft Fast Lift. Metodu může podstoupit již od svých 30 let.

Je zákrok bolestivý?

Zákrok je prováděn v lokální anestezii, která se do míst vpichů aplikuje pomocí velmi tenké jehly. Pacient přitom cítí mírnou bolest v oblasti aplikace. V průběhu zavádění nití již necítíte žádnou bolest. Po zákroku můžete mít pocit pnutí v místech, kde byla nit zavedena, ale v žádném případě nejde o bolest.

Jaké mohou nastat komplikace?

Mezi komplikace, které se mohou vyskytnout, patří lehké pohmožděniny a drobné nerovnosti v místě vpichů. Vše je obvykle přechodné a postupem času ustoupí.

Kde se Soft Fast Lift provádí?

Jednou z mála klinik, kde se tento speciální lifting bez použití skalpelu provádí, je Klinika plastické chirurgie v Ostravě.

Klinika plastické chirurgie Ostrava

Klinika plastické chirurgie je akreditovaným pracovištěm na vysoce odborné úrovni. Úpravám kosmetických vad se věnuje již několik let, během kterých si získala výbornou pověst i řadu spokojených pacientů.

Klinika plastické chirurgie v Ostravě se zabývá řešením těchto problémů:

  • operační i injekční úprava vrásek, očí, obličeje a krku
  • úpravy tvaru nosu
  • korekce odstálých boltců
  • vlasové transplantace
  • úpravy postavy liposukcí
  • úpravy ženských prsů (zvětšení, zmenšení, modelace tvaru)
  • zmenšení zvětšených mužských prsů
  • zvětšování rtů s přechodným i trvalým efektem
  • úprava tvaru břicha včetně odstranění nadbytku tuku a kůže a sešití volných svalů
  • injekční léčba pocení - botulotoxinem
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies