Soutěžte s filmem Tacho a vyhrajte!

Chcete vyhrát jeden z pěti dárkových balíčků, ve kterých naleznete tričko k filmu TACHO a CD Daniela Landy? Pokud ano, odpovězte na dvě jednoduché otázky. Možná se právě na Vás usměje štěstí a stanete se jedním ze šťastných výherců!

Červený nápis Tacho

O filmu TACHO

TACHO je černá komedie Mirjam Landy o úspěšném automobilovém závodníkovi a jeho životním závodu. Bez rallye si Alex nedovede svůj život představit a podřizuje jí vše. Po havárii, při níž se těžce zraní jeho spolujezdec, shání Alexův manažer zoufale náhradníka, protože termín nejdůležitějšího závodu sezóny se neúprosně blíží. Alex chce jet rallye za každou cenu, i přes výslovný zákaz svého lékaře. Závodí už patnáct let, ale nejvyšší stupínek mu vždycky o vlásek unikl. Po osudovém setkání s dívkou se překvapivě rozhodne, že životní závod s ním pojede jako spolujezdec právě ona, zcela nezkušená, ale k vítězství odhodlaná Lucie. Největší Alexův soupeř, Němec Weber, se už vidí jako vítěz. O vítězství sní i slovenský dobrodruh Jožo se svým novým spolujezdcem Julem, kterého zachránil ze spárů mafie. Angličtí závodníci Charlie a Dave také pilně trénují, ovšem na něco úplně jiného než na rallye... Bude mít dramatický závod vůbec vítěze? Vždyť život je přece o každém okamžiku...

V této komedii hrají Daniel Landa, Olga Lounová, George Nicolas, Roman Pomajbo, Martin Havelka, Christopher Rhithin, Julian Pindar, Rudolf Hrušínský, Kamila Magálová, Rudolf Hrušínský ml., Daniel Dangl a další.

Vyhrajte filmová trička a CD Daniela Landy

Chcete vyhrát jeden z pěti dárkových balíčků, ve kterých naleznete tričko k filmu TACHO a CD Daniela Landy? Pokud ano, odpovězte na 2 jednoduché otázky, které naleznete níže. Možná se právě na Vás usměje štěstí a stanete se jedním ze šťastných výherců!

Soutěžní otázky zní:

  1. Kdy měl film TACHO premiéru v českých kinech?
  2. Napište nám, kde ve filmu TACHO ztvárnil hlavní mužskou a ženskou roli.

Odpovědi nám posílejte nejpozději do 31.12.2010 na e-mail: soutez@emagaziny.cz

Kdo vyhrává?

Ten, kdo odpoví správně na výše uvedené otázky a umístí se na 50., 100., 150., 200. a 250. místě, vyhrává!

Všeobecné podmínky soutěže

1) Veškeré soutěže probíhající na internetových portálech mineralfit.cz, chovatelka.cz a samuraj.cz jsou vyhodnocovány odbornou porotou redakčního týmu, vyhodnocování neprobíhá formou loterie.

2) Příspěvky do soutěží, soutěžní odpovědi a fotografie posílejte na soutěžní e-mail soutez@emagaziny.cz (do předmětu e-mailu vždy uvádějte název příslušné soutěže). Fotografie nesmí přesáhnout velikost 0 ,5 MB a budou posílány ve formátu JPG. Soutěžní příspěvky se nevracejí.

3) V případě soutěží, u kterých soutěžící posílají fotografie, náměty, vtipy a jiné práce tvůrčího charakteru, bude vždy 10 nejlepších prací s udáním autora zveřejněno na internetových stránkách.

4) Soutěžícím se rozumí fyzická osoba která se může jedné soutěže zúčastnit pouze jednou. V jiném případě si zřizovatel soutěže vyhrazuje právo soutěžícího z dané soutěže vyloučit.

5) Veškeré soutěžní odpovědi, fotografie a jiné práce, které podléhají vyhodnocení, nesmí být v rozporu s platným zákonem o autorských právech. Poruší-li soutěžící tento zákon, bude za případné důsledky odpovědný.

6) Soutěžící nebo jeho zákonný zástupce má povinnost uvést své jméno a příjmení, rok narození, platnou e-mailovou adresu (pokud nějakou vlastní), telefonní kontakt a poštovní adresu.

7) Výhry ze soutěží budou odeslány na poštovní adresu do 14 dnů od skončení soutěže. V případě, že soutěžící výhru z jakéhokoliv důvodu odmítne, bude výhra automaticky přesunuta na dalšího výherce v pořadí. Výsledky dané soutěže se účastníci soutěží dozví do tří dnů od ukončení soutěže, a to na internetových stránkách daného magazínu, na kterém soutěž probíhala.

8) Zřizovatel soutěže si vyhrazuje právo zachovávat kontaktní informace o soutěžících.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies