Španělské mušky - afrodisiakum

Španělské mušky jsou nejznámnější přírodní afrodiziakum. Díky němu mohou prožívat opravdové extáze jak muži, tak ženy. Kapají se pod jazyk nebo se jimi natírají intimní místa.
Odepínání knoflíku u kalhot

Španělské mušky – afrodisiakum

Španělské mušky jsou nejznámnější přírodní afrodiziakum. Dají se koupit ve formě kapek nebo jako krém. Účinkují téměř okamžitě – zvyšuje sexuální touhu i prožitky. Díky španělským muškám můžete zažívat opravdové extáze. Afrodisiakum mohou používat muži i ženy.

Španělské mušky - složení

Kapky jsou kombinací aminokyselin a vitamínů. Obsahují také účinnou látku cantharidin, která se získává z lehce jedovatého brouka. Ve správné koncentraci vám španělské mušky neublíží, ale neměly by se užívat více než v jedné dávce (5 - 7 kapek) denně.

Španělské mušky - dávkování a způsob užití

Nakapte si 5 až 7 kapek pod jazyk přibližně 30 minut před plánovaným stykem.

Španělské mušky – krém

Ve formě krému se španělské mušky používají ke zvýšené vnímavosti a citlivosti a většímu sexuálnímu prožitku. Krém dobře vmasírujte do pokožky. Účinek nastupuje velmi brzy.

Španělské mušky – cena

Cena kapek se pohybuje kolem 500 Kč. Španělské mušky seženete v sex shopech nebo se dají objednat přes internetový obchod.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies