Speciální dieta pro „kancelářské“ lidi

Pracujete v kanceláři? Trápí vás to, jak vypadáte? Rádi byste nějáké to kilo shodili, ale bohužel na to nemáte dostatek času? Nevadí! Dnešní speciální dieta je určená právě pro vás!

Rozepnuté kalhoty obézního člověka

Speciální dieta pro „kancelářské“ lidi – jak zhubnout snadno a rychle?

Pokud budete myslet negativně, hubnutí vám půjde opravdu těžko. Ztratíte velmi snadno odhodlání zhubnout, budete porušovat dietu a vrhat se na sladkosti pro zlepšení vaší nálady, a to vaší postavě opravdu neprospěje.

Zdravý a plnohodnotný jídelníček – základ úspěchu

Dietní jídelníček musí obsahovat veškeré živiny a vitamíny, které lidské tělo potřebuje.Vynecháte-li byť jen jednu důležitou složku stravy, stane se vám, že kila rychle naberete zpět.

Jezte málo, ale častěji – ano to je známé dietní pravidlo. Ideální je jíst 5 krát denně, malé dávky jídla. Váš žaludek bude neustále sytý, budete mít dobrý pocit a přitom ještě zhubnete.

Správný pitný režim vaše hubnutí ještě zefektivní. Vypít byste měli minimálně 3 litry tekutin denně. Nevhodné je mléko, káva a slazené minerálky. Pijte buď čistou vodu, bylinné neslazené čaje nebo neslazené neperlivé minerálky.

Lidé a práce - nedostatek pohybu během hubnutí? Čas se vždycky najde...

Jestliže berete návštěvu posilovny jako nepříjemnou činnost, tak s hubnutím nikdy neuspějete. Zkuste si najít pohyb (sport), který vás bude bavit - výběr je opravdu široký.

Když si denně dopřejete např. půlhodinovou procházku spojenou s cestou do práce, bude to co nevidět na vaší postavě znát. Postačí si pouze o půl hodiny ráno přivstat.

Rady pro dokonalou postavu

  • Nepřejídejte se ani nehladověte.
  • Omezte živočišné tuky, cukr a bílé pečivo.
  • Do svého jídelníčku zahrňte hodně syrové i vařené zeleniny.
  • Jezte málo a často a velmi pomalu.
  • Najděte si takový druh pohybu, který vás bude bavit.
  • Hubněte pomalu.
  • Vyhýbejte se stresu a nehubněte ve stresovém období.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies