Sperma - kam s ním?

Při milostných hrátkách a vzrušení často muži a ženy řeší otázku, kam se semenem. Vždy záleží na okolnostech, komunikaci mezi partnery. Bariéru tak může způsobovat především stud, bázeň a nedomluvení se. Jak to řeší muži a ženy?

Detail riflové látky

Sperma – kam s ním?

Romantické intimní chvilky, žhavé polibky, mazlení, milování. Orální sex. Muž bude mít brzy vyvrcholení a vám se honí hlavou, co s tou blížící se „sprškou“ udělat. Spolknout, nebo se odvrátit?

Sperma a muži

Mnoho mužů považuje orální sex za velmi vzrušující a dává mu přednost. Pro mnohé není určující, zda semeno budete polykat nebo ne. Ale pocit, že se neodvrátíte, dodává muži na jeho mužnosti a ješitnosti. A také ho utvrzujete o tom, že sex s ním prožíváte všemi smysly. Vzrušující je pro muže ale i to, když si žena nechá sperma na těle a pak si ho roztírá např. po břichu, stehnech. Muži mají rovněž tu výhodu, že mohou partnerku předem upozornit na blížící se vyvrcholení.

Sperma a ženy

Mnoho žen řeší dilema – spolknout, nebo nespolknut? Jak říct, že zrovna netoužíte ochutnávat jeho „tekutinu“? Pokud se rozhodnete sperma polknout, vyhněte se komentářům typu: „Fuj, to je hnusné..“. Asi ani nebude vhodné, když ho hned poběžíte vyplivnout. Některé ženy to řeší např. tím, že se těsně poté podělí se svým milovaným o polibek, aby také nebyl o něco ošizen. Jiné využijí sperma k erotickému roztírání po těle. Vždy to záleží na obou partnerech, na jejich domluvě, náladě… Vždyť máte na výběr.

Sperma – co obsahuje?

Mužský ejakulát je tvořen sekrety varlat, nadvarlat, měchýřkových žláz, prostaty a několika dalších drobných žlázek. Jeho barva je bělavá až žlutošedá a jeho vůně bývá často individuální.

 

Sperma a strava

Hustotu, vůni a chuť semene lze částečně ovlivnit stravou a množství semene správným pitným režimem. Ejakulát jednoho muže může být proto jeden týden sladký, druhý hořký a třetí kyselý. Například ostré jídlo způsobuje hořkou příchuť semene. Pokud hodláte pozřít ejakulát svého milého nakrmte ho zdravým ovocem – jahodami, broskvemi, ananasem.. – semeno pak bude sladké. Pokud vám však chuť semene vadí, zapojte do milostných hrátek med, smetanu, kousky ovoce, šlehačku. Získáte možnost promíchat ejakulát s něčím, co vám opravdu chutná.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.4 Počet: 5 Nejlepší: 4 Nejhorší: 2

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies