Splňte si sen o dlouhých a hustých vlasech

Bohatá hříva je snem každé ženy. Co když nám ale příroda nadělila řídké, nekvalitní vlasy bez objemu? Přinášíme Vám informace o prodloužení vlasů a jak si tuto luxusní záležitost dopřát.

Vlasy

Je libo kratší nebo delší účes?

 

Lesklé vlasy se zacelenými konečky jsou známkou správné péče a vnitřní rovnováhy organismu. S prodlouženými vlasy budete vypadat mladistvě a přitažlivě a během pár hodin proměníte Váš sen ve skutečnost. Buďte ještě krásnější s krátkým, hustým mikádem nebo s romantickými loknami pod lopatky. Ve specializovaném studiu jsou připraveni splnit všechna Vaše přání!

 

Šetrná aplikace pramenů od profesionálů

 

Aplikace vlasových pramenů nijak nezatěžuje vlasy a není zdraví nebezpečná. Ovšem vždy se svěřte do rukou profesionála, jinak se vystavujete riziku, že Vám laik vlasy spálí, zvolí špatnou hustotu nebo prameny dostatečně nepřipevní k Vaší kštici. Co je ale výborná zpráva – prodloužené vlasy si mohou dovolit i ženy s jemnými vlasy. Jedinou podmínkou je to, aby délka jejich vlasů byla minimálně 7 cm.

 

 

 

Správná péče o prodloužené vlasy


K prodloužení vlasů je zapotřebí nejméně 50 pramenů. Vždy ale záleží na hustotě Vaší hřívy a gramáži pramenů. Ve studiích Vám podle typů Vašich vlasů nabídnou evropské, indické nebo asijské vlasy, o něž se pak musíte starat kosmetikou bez sulfátů, chloridu sodného, silikonů a dalších škodlivých aditiv.

 

Prodloužené vlasy i bez naspořených peněz

 

Líbilo by se Vám oslnit svého přítele a okolí hustými, dlouhými vlasy, ovšem hlavní překážkou je nedostatek peněz? Neřešte finance, sjednejte si rychlou půjčku od této společnosti a ještě dnes se objednejte na prodloužení vlasů. Těšte se na nové, nádherné vlasy!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies