Štíhlá do plavek

Každá druhá žena by nejraději právě teď nějaké to kilo zhubla. Odborníci na výživu proto vypracovali čtyřbodový program, který vám hubnutí usnadní. A nemusíte se bát, do pravého léta nějaké to kilo shodit stihnete.

Ženské bříško v černých plavkách

Štíhlá do plavek - pomohou vám tlumiče chuti

Tlumiče chuti do jídla vám pomohou na začátku hubnutí, překonají první dietní krize. Například prostředky s látkou Amfepramon (pouze po dohodě s lékařem na lékařský předpis) omezují záchvaty hladu a usnadňují trvalý přechod na nízkokalorickou stravu. Nechcete-li brát "chemii", zkuste účinky jitrocelové vlákniny. Je účinná a pročistí vaše tělo.

Vynikajícím tlumičem chuti je také čistě přírodní zeštíhlující lázeňská kúra Hollywood Mineral Fit Slim. Nejen že nebudete mít takovou chuť k jídlu, ale díky obsahu celého komplexu čistících látek také zbavíte své tělo škodlivin.

Více pohybu pro štíhlost do plavek

Tuk se nejlépe spaluje při přiměřené aktivitě. Zkuste lehký běh, plavání či svižná procházka úplně postačí.

Štíhlá do plavek s prohřešky

Nejhorší je stres. Nervy k prasknutí volají po zklidnění - vydatném jídle. Dopřejte si malý hříšek - kopeček zmrzliny, kostičku čokolády, ale ne víc!

Štíhlá do plavek? Rozdýchejte hlad

Většina lidí má příliš mělké dýchání. Bylo zjištěno, že právě nesprávné dýchání může být příčinou náhlých záchvatů hladu. Nádech byl měl být hluboký a pomalý, až do břicha. Břicho se může mírně vyklenout. Při nádechu pomalu počítejte do deseti a vzduch přitom pomalu vydechněte. Celé cvičení opakujte alespoň pětkrát a hlad zmizí.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies