Štíhlá postava - jak si ji udržet?

Když už chcete držet nějakou dietu, tak myslete na to, že nejde tak o to zhubnout, ale potom si štíhlou postavu udržet. Toto bývá mnohdy tím největším problémem. Zde je pár rad, jak toho docílíte.

Jahoda plující ve vodě

Citrusové plody

Citrusové plody mají v sobě obsaženy tzv. požírače tuků, kterými jsou vitamín C a flavonoidy. Pokud si tedy chcete udržet štíhlou postavu, jezte jich co nejvíce. Nejlépe uděláte, když si před hlavním jídlem dáte sklenici šťávy z citrusů. Tělo si pak může brát z potravin více bílkovin, vápníku a železa, které zlepšují proces trávení.

Teplo a chlad

Velmi účinné je při udržení štíhlé postavy střídání tepla a chladu, při kterém tělo spaluje větší množství tukových buněk. Proto uděláte jen dobře, když při sprchování budete střídat teplou a studenou vodu.

Maso z ryb

K udržení štíhlé postavy je perfektním řešením rybí maso. Největší účinky má, když je upravované ve fólii. Když ho potom ještě pokapete citrónovou šťávou a obložíte čerstvou zeleninou, stane se výborným řešením pro udržení štíhlé postavy.

Jahody

Chcete-li pomoct látkové výměně, dopřávejte si jahody. Ty obsahují mangan, který je známý svými účinky na štítnou žlázu. Nejlepším řešením je jíst jahody po hlavním jídle, protože jejich zrnka napomáhají trávení.

Pepermint

Když máte při jídle pocit, že jste zcela nasycená, tak už nic dalšího nejezte a vyčistěte si zuby. Opravdu účinné je čistit je pastou obsahující pepermint. Ten, jak je známo, zahání chuť na sladké.

Lázenské minerální kůry

Přirozený prostředek, jak vaše tělo pročistit a zredukovat svou váhu. Některé z těchto kůr zvládnou i regeneraci vaší pokožky.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies