Stylové plavky pro léto 2009

Slunce zaútočilo plnou silou a nutí nás vytahovat ze skříně stále lehčí kousky oblečení včetně plavek. Jestli váháte, zda jsou ty vaše ještě letos in, projděte si náš manuál trendy dámských plavek pro rok 2009.

Žena v černobílých plavkách

V kurzu jsou výrazné plavky

Trendy plavky pro letošní rok jsou plné barev, vzorů a odvážných střihů. V kurzu jsou puntíky, proužky a geometrické vzory vůbec, ale i květiny a zajímavé prvky jako jsou kovové spony či korálky.

Nebojte se kombinovat!

Zdá se, že aktuální moderní styl plavek kopíruje trendy 80. let, ale nenechte se zmýlit – nové jsou střihy a barevné kombinace – dovolit si tentokrát můžete obléci vrchní díl plavek barevně odlišný od spodního! Pokud tedy doma máte několik odlišných kousků, nebojte se je kombinovat. Samozřejmě by bylo faux paus navléci na sebe např. květinové červené bikiny a pruhovaný modrozelený vršek, ale po několika pokusech sama vycítíte, které plavky k sobě jdou a které ne.

Moderní střihy? Bikiny i tankiny

Co se střihů týče, in jsou bikiny i nohavičkové kalhotky, kalhotky se zvýšeným pasem zase ocení ženy s širšími boky či větším bříškem. Na boubelky letos mysleli i návrháři – a pustili se houfně do výroby tankin. Tankiny jsou dvojdílné plavky, u kterých vrchní díl končí těsně nad nebo pod pupíkem – vzhledově připomínají tílko. Dobře zakryjí nedostatky v oblasti boků a bříška, k tankinám patřící kalhotky obvykle rafinovaně maskují i větší zadeček.

Ženám s opačným problémem - chlapeckou postavou s malými prsy – zase stylisté doporučují dvojdílné plavky bez ramínek nebo klasické bikiny. Prsa opticky zvětšují velké vzory a světlé barvy. 

Stále in jsou push-up podprsenky, které vylepší dekolt každé ženy, dále atypické střihy a lesklé materiály. Sexy jsou konečně i jednodílné plavky.

Nevíte, jaké plavky si vybrat? Nechejte se inspirovat bohatou fotogalerií pod článkem.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies