Stylové pokrývky hlavy

Můžete být trendy od hlavy až k patě, ale teprve stylovou pokrývkou hlavy tomu dodáte šmrnc. V teplých měsících nás chrání před sluncem, v chladnějších před mrazem. Víte, jak vybrat tu správnou pokrývku?

Šedý klobouk

Moderní šátky z vás udělají femme fatale

Šátky se vyrábějí v mnoha materiálech – kouzelné jsou jak hedvábné, tak i obyčejnější bavlněné nebo šifonové. Chcete-li si připlatit za kvalitu, volte šátky značky Hermés. Je pouze na vás, zda dáte přednost šátku jednobarevnému nebo se vzorem (in jsou puntíky, kytičky, zvířecí motivy, geometrické i abstraktní tvary).

 

Hlavní je, aby ladil s oblečením. Šátek si můžete podvázat pod bradou - tedy na "babku", rafinovaně jej omotat kolem krku a svázat vzadu, stáhnout jím vlasy v zátylku nebo omotat kolem hlavy jako turban.

Trendy jsou klobouky, slamáky i barety

Klobouků je k vidění na hlavách žen čím dál tím méně. Zatímco dříve bylo nemyslitelné vyjít ven bez této pokrývky hlavy, dnes je klobouk považován za něco staromódního. Opak je pravdou! Klobouk se hodí k šatům i ke kostýmku, na svatbu i na pohřeb.

 

Činí z obyčejného oblečení elegantní outfit. Stále trendy jsou také slamáky, a to nejen k vodě, ale i do města. Ze světa módy nezmizely ani barety – nosí se na stranu, nejlépe v živých pastelových nebo tlumenějších podzimních barvách.

Kšiltovky udávají (nejen sportovní) styl

Přesvědčení, že kšiltovky se hodí pouze ke sportovnímu oblečení, je opravdu mylné. Například kožená kšiltovka se hodí i k elegantnímu nebo extravagantnímu stylu, pletenou kšiltovku si můžete na hlavu narazit i k šatům.

 

Kšiltovky se dají nosit jak v létě, tak i na podzim či na jaře. V zimě ale sáhněte po pořádné čepici – ta vám totiž narozdíl od kšiltovek ochrání uši před umrznutím! Dávno nejsou in jen věci estetické, ale také praktické a účelové.

Zimní čepice pro módu i pro zdraví

Zimní čepice rozhodně nejsou doplňkem, za který byste se museli stydět. Nejrůznější módní značky vyrábějí celé kolekce zimních doplňků zahrnující jak čepici, tak i rukavice a šálu ve stejném barevném provedení.

 

Z široké nabídky si vyberete jak jednoduché, tak i extravagantní, bohatě zdobené modely. Oblíbené a velmi působivé jsou pletené čepice s výraznou květinou na boku.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies