Sukně přesně pro vás

Líbí se vám sukně, která ale zrovna nelichotí vaší postavě? Vyberte si tu správnou! Na každý typ postavy se hodí sukně jiná. Poradíme vám, jak vybrat takovou, aby jste se cítila i vypadala skvěle.

Detail módní sukně

Široké boky

Vyhněte se výrazným barvám a vzorům. Ideální je pro vás délka pod kolena, která opticky vyrovná postavu. Volte střihy do áčka.

Vysoká postava

Vyhněte se minisukním! Dlouhé sukně nebo délka nad kolena budou vaší postavě lichotit více. Můžete si ovšem dovolit pestré vzory i volánky.

Drobná postava

Hledejte asymetrické střihy, které vás opticky protáhnou. Vhodné jsou sukně nad kolena. Můžete si dovolit výrazné vzory i barvy.

Módní sukně 2006

Sukně jsou letošním módním hitem, neboť podtrhují ženskost. Nosí se áčkové, široce rozevláté, s volánky nebo plisované. Zelenou mají asymetricky střižené nebo různě skládané. Jsou zdobené různými stuhami, perličkami a štrasy. Barvy i materiály jsou rozmanité. Zdůrazňují ženský pas a délka se pohybuje od kolen k lýtkům. In je etno styl, safari a cigánský styl.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies