Svačiny bez éček

Minulý týden začal nový školní rok, a proto každý rodič určitě přemýšlí, co svému dítku přibalit ke svačině. Primárním požadavkem každého starostlivého rodiče je, aby svému potomkovi dopřál vydatnou, zdravou a plnohodnotnou svačinu, díky níž by měl školák spoustu energie ke studiu.

Příprava svačinky s pomazánkovým máslem

Problémem současných potravin jsou zejména suroviny, z nichž se vyrábějí. Nikomu asi neunikly velké potravinové kauzy, viz posypová sůl v chipsech či koňské maso vydáváno za hovězí. Dnes už je opravdu velmi těžké vyvarovat se škodlivinám, protože téměř všechno zboží na trhu s potravinami obsahuje velké množství éček. Nelze tvrdit, že všechna Éčka jsou pro organismus škodlivá, avšak nutno podotknout, že většina z těch, která se používá právě do potravin, nepatří mezi ty nezávadné.

přátelé chystající piknik

Pokud chcete dopřát sobě i svému školáčkovi to nejlepší, přibalte mu nějaký z výrobků Jaroměřické mlékárny. Většina produktů Jaroměřické mlékárny se pyšní oceněním „Klasa A“ a smetanový sýr Fénix i Archivní sýr dokonce titulem „Regionální potravina“ kraje Vysočina, který uděluje ministr zemědělství těm nejkvalitnějším lokálním produktům.

holčička mazající pečivo

Pokud již vaše děti odrostly povinné školní docházce, můžete si s výrobky Jaroměřické mlékárny vyrazit třeba na zdravý piknik do přírody. Dopřejte sobě i svým nejbližším kousek zdraví!

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies