Problémem současných potravin jsou zejména suroviny, z nichž se vyrábějí. Nikomu asi neunikly velké potravinové kauzy, viz posypová sůl v chipsech či koňské maso vydáváno za hovězí. Dnes už je opravdu velmi těžké vyvarovat se škodlivinám, protože téměř všechno zboží na trhu s potravinami obsahuje velké množství éček. Nelze tvrdit, že všechna Éčka jsou pro organismus škodlivá, avšak nutno podotknout, že většina z těch, která se používá právě do potravin, nepatří mezi ty nezávadné.
Pokud chcete dopřát sobě i svému školáčkovi to nejlepší, přibalte mu nějaký z výrobků Jaroměřické mlékárny. Většina produktů Jaroměřické mlékárny se pyšní oceněním „Klasa A“ a smetanový sýr Fénix i Archivní sýr dokonce titulem „Regionální potravina“ kraje Vysočina, který uděluje ministr zemědělství těm nejkvalitnějším lokálním produktům.
Pokud již vaše děti odrostly povinné školní docházce, můžete si s výrobky Jaroměřické mlékárny vyrazit třeba na zdravý piknik do přírody. Dopřejte sobě i svým nejbližším kousek zdraví!
Diskuze