Tablety na opalování

Téměř každý touží v letních měsících, při návštěvy koupaliště, po krásném hnědém opálení. Tablety pro jeho podporu vám pomohou zaručit postupné a zdravé opálení, bez rizika spálení pokožky.

Stín ruky na ženském pozadí

Zdravé opálení kůže - jak na to?

Zhnědnutí kůže vystavené slunečnímu paprskům, je podmíněno tvorbou ochranného pigmentu melaninu, který vzniká ve spodní části pokožky. Při opalování produkce melaninu prudce vzroste a zajistí maximální možnou ochranu kůže před spálením.

Optimální ochrana

Pokud se staráte o svou pleť a chcete jí poskytnout optimální formu ochrany, která zároveň napomůže k jejímu krásnému opálení, používejte přípravky s obsahem přírodních karotenoidů, lykopenu a dalších antioxidantů.

 

Ideální formou ochrany je kombinace tablet, zajišťující přísun podporujících složek a krému s ochranným faktorem. Vybírejte přípravek určený pro váš typ pleti a naneste jej minimálně 20 minut před vystavením pokožky pálivému slunci.

Tablety podporující opálení

I přes to, že urychlují a prodlužují opálení pokožky, tvorbou melaninu, připraví kůži k opalování. Přispívají ke snížení citlivosti na UV paprsky a celkově přispějí ke zdravé barvě opálení.

Další účinky:

  • Působí proti stárnutí.
  • Zabraňují rozvoji celulitidy.
  • Mírní pocity hladu.
  • Redukce tukové vrstvy při posilování a následné přeměně na svalovou hmotu.
  • Zvyšuje rychlost metabolismu.
  • Snižuje hladinu cholesterolu.  

Užívání tablet - jak je používat?

Doporučení od výrobců, hovoří o užívání minimálně měsíc před počátkem slunění. Tablety totiž obsahují beta-karoten, který se do těla vstřebává postupně. Dávkování je rozdílné s ohledem na množství obsažených látek v tabletě, která se užívá po jídle s přísunem tekutin.

 

Pro delší zachování hnědého pigmentu v kůži, pokračujte s užíváním i po ukončení letní opalovací sezóny.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 3 Nejlepší: 4 Nejhorší: 2

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies