Tábor pro děti - vyhněte se podvodníkům

Dětské tábory jsou v létě v kurzu. Vybírejte však pečlivě, stále častěji jsou zaznamenány zklamané reakce nejen dětí. I vy můžete narazit na rafinovaného podvodníka. Sežeňte si o letním táboře dopředu dost informací.
Stany na táboře

Pestrá nabídka letních táborů

Tábory dnes pořádají stovky sdružení, organizací i jednotlivců (nabízejí alternativu pro každé dítě). Najdete tak tábory pro alergiky, pobyty s jízdou na koni, tábory s výukou cizích jazyků či zaměřené na jistý druh sportu.

O táboře se informujte

Máte-li obavy, že tábor může být pro vaše dítě rizikový, sežeňte si o něm dostatek informací. Od provozovatele požadujte kontakty na rodiny a děti, které se táboru již v minulosti zúčastnily. Nedejte jen na názor rodičů, ale i dětí!

Hodit se vám mohou termíny prázdnin pro školní rok 2006/07 - více v článku

Ceny dětských táborů

Nejlevnější jsou tábory, které navazují na celoroční práci oddílu. Cena takových táborů může být i kolem 3000 Kč na tři tři týdny. U těchto druhů táborů máte dost informací a jistotu.

Skautské tábory

V létě se uskutečňuje kolem 1100 skautských táborů. Skautské tábory se zaměřují na pěší, vodácké či cyklistické putování a vaše děti mohou "bydlet" třeba i v pravém indánském týpí.

Místo pobytu dětských táborů

Tábory pro děti se dnes pořádají nejen v ČR, ale dítě můžete na tábor vyslat i k moři (finančně náročnější). Pro menší děti není vhodný táborový pobyt v blízkosti řek a v místech se zvýšeným počtem infikovaných klíšťat (pokud dítě nepodstoupilo očkování proti encefalitidě).
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies