Tandemové seskoky

Chcete zažít pocit volného pádu? Adrenalin, vzrušení a naprostá svoboda - pocity, když se vrhnete do prázdna. Nemusíte se zabývat teorií seskoků padákem, je tu pro vás skok v tandemu.
Člověk s červeným padákem

Jak tandemový seskok probíhá?

Při tandemovém seskoku jste speciálním postrojem připoutání k profesionálnímu parašutistovi (tzv. tandem-pilot). Před seskokem proběhne desetiminutová instruktáž a poté vás čeká asi dvacetiminutový let. Z letadla se vyskočí ve výšce 4000m a čeká vás 50 sekund volného pádu (při rychlosti 200 - 280 km/hod).
Tandemový skok je zakončen otevřením padáku ve výšce 1500 m. Tandem-pilot poté řídí padák až do měkkého přistání na zemi a během letu na padáku si můžete zkusit řídit padák dokonce sami. Celý seskok včetně přípravy před seskokem, letu v letadle, volného pádu a letu na padáku Vám může natočit kameraman a pořídit Vám profesionální nahrávku na VHS nebo DVD, včetně fotografií.

Z přístání po seskomu nemusíte mít obavy

Přistání s tandem-piloty se rovná pádu z výšky 10 – 30cm. Tandemový padák je vyroben a nadimenzován na 2 osoby tak, že jsou tandem-piloti schopni přistát i s handicapovanými lidmi bez jakýchkoliv probémů.

Co je k tandemovému seskoku potřeba?

Nepotřebujete žádné potvrzení od lékaře ani nemusíte absolvovat jakýkoliv výcvik. Tandemový seskok může podniknout kdokoliv starší 10 let. Sami musíte zvážit, zda nemáte žádné závažné zdravotní potíže (srdeční slabost či epilepsii, pozor dejte i při cukrovce). Navíc je padák nadimenzován na vyšší hmotnosti, takže si můžete skočit, i kdy vážíte "o něco víc".

Cena tandemového seskoku

Ceny seskoku se pohybují od 3000 Kč. Máte-li zájem o video či DVD nahrávku, připlatíte si okolo 2000 Kč.

Kdy lze tandemový seskok podniknout?

Skočit si můžete od jara do podzimu, v závislosti na počasí. Na závěr seskoku obdržíte certifikát - doklad o absolvování tandemového seskoku.


Po tandemovém seskoku budete naplněni zcela novou energií. Získáte větší sebedůvěru a chuť do života. Žádná jiná aktivita vám nezaručí tolik vzrušující a intenzivní prožitek jako tandemový seskok!
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies