Tetování

Tetování je staré asi pět tisíc let. V dnešní době je velice módní záležitostí, i když ještě v minulém století bylo přiřazováno námořníkům a kriminálníkům. Dnes se potetovanou částí těla chlubí každý třetí člověk...
Muž v bílých rukavicích tetuje

Tetování není o módě, ale o stylu. Móda se může kdykoliv změnit, narozdíl od Vašeho tetování.

Průběh tetování

Tatér si nejprve připraví místo,kde tetování přijde - očištění, desinfekce, popřípadě oholení. Poté obtiskne motiv. Do tetovacího strojku musí dát sterilní jehlu, kterou by měl před Vámi vytáhnout ze sterilizačního obalu. Během tetování se místo oplachuje destilovanou vodou. Když je tetování hotové, omyje se antibakteriálním mýdlem, opláchne, osuší, potře mastí a zakryje.

Péče o tetování

Dvě hodiny po tetování odstraňte krytí a tetování omyjte vlažnou vodou a antibakteriálním mýdlem. Po osušení aplikujte na tetované místo vrstvu hojivého krému. Ten pak aplikujte dvakrát denně po dobu dvou týdnů.

Tetování a jeho hojení

Hojení trvá od 5 dní do 3 týdnů. Během tohoto období se nedoporučuje delší koupání, návštěva solárií a sauny. Na tetování se Vám vytvoří stroupky, ty nestrhávejte a tetované místo neškrábejte.

Odstranění tetování

Tetování se odstraňuje pomocí laseru což je velice nákladná záležitost. Ne vždy máte zaručeno, že tetování se povede odstranit kompletně a beze stop.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies