Thajská masáž - recept na krásu

Thajská masáž může vyřešit řadu problémů, protože v sobě spojuje koncepci několik tradičních léčitelských metod. Je založena na stlačování tlakových bodů, které postupně uvolňují ostatní části těla.
Chodidla vykukující z pod peřiny

Thajská masáž

Tradiční thajská masáž je určena pro každého. Je vynikající prevencí před nemocemi a prostředkem k dosažení dobré fyzické kondice a psychické pohody. Thajská masáž je jedna z východních technik, kterou už je možné zakusit i u nás. Tato masáž je založena na koncepci protahování různých částí těla a mačkání tlakových bodů. Stlačováním energetických drah v těle se uvolňují zablokované svaly a napětí. Mačkáním tlakových bodů se zlepšuje také činnost vnitřních orgánů.

Masáž v oblečení

Je to jedna z mála masáží, která se provádí přes oblečení. Radí se návštěvníkům thajské masáže neopomenout při návštěvě volné oblečení na převlečení, v kterém by se cítili pohodlně. Začíná se masírováním chodidel, v nichž je řada akupresurních bodů. Jejich stlačováním se uvolňují ostatní části a orgány lidského těla. Pokračuje se masírováním nohou, břicha, horních končetin.

Jedna masáž nestačí

Obrovská výhoda thajské masáže spočívá v uceleném způsobu léčby, která v sobě spojuje několik alternativních léčebných technik včetně jógy. Odstranit problém však nejde jednou návštěvou masáže, ale postupně.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies