Tipy pro milovníky hudby, tance a dobrého jídla

Jste milovníky hudby, tance či dobrého jídla? Máte představu, jak by měla vypadat vaše ideální dovolená? Pokud si nejste zcela jisti, nechte se inspirovat našim dnešním článkem.

Písečné schody na pláži

Rio de Janeiro – TIP pro milovníky hudby a tance

Rio de Janeiro není potřeba nijak zvlášť představovat. Ten kdo touží po dovolené plné tance, hudby, radosti a adrenalinu, by si neměl nechat ujít dovolenou právě tady. Ideální je doba, kdy se zde koná světově proslulý Rio de Janeirovský karneval. Karneval v Riu je největší a vzrušující show na světě. V ulicích každé městské čtvrti probíhá její vlastní karneval, kde nechybí samba a spousta naživo hrajících kapel.

Itálie – TIP pro milovníky vína a dobrého jídla

Pro ty, kteří raději stráví svou dovolenou v klidu u dobrého jídla a skleničky kvalitního vína, je vhodnou volbou právě Itálie. Italská kuchyně je jedna z kuchyní výrazně ovlivňující světovou gastronomii. Světoznámá jsou hlavně pizza, těstoviny („pasta“) či pikantní italské sýry s příměsí bylinek. Velké přízni se těší také rybí speciality. Přejeme šťastnou cestu a hlavně DOBROU CHUŤ.

Francie – země lahodného vína, krásných žen a lásky

Dalším místem, kde můžete strávit svou nejen letní dovolenou, je Francie. Lahodné víno, známá francouzská (dietní) strava, krásné ženy, šarmantní muži a na každém kroku nádech lásky. No řekněte sami, jak by se vám libila taková dovolená? Nám rozhodně ano...

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies