Toužíte po sexy pohledu? Vyzkoušejte umělé řasy!

Toužíte po dlouhých a bohatých řasách? Nepomáhá ani zvýraznění řasenkou pro maximální objem? Pokud Vás matka příroda neobdarovala krásnými a bohatými řasami, můžete si pomoci řasami umělými. Vybrat si můžete z mnoha materiálů, délek i barev.

Ženské oči za černým peřím

<!-- -->

S umělými řasami docílíte sexy pohledu

Umělé řasy jsou rychlým a efektivním řešením, díky němuž docílíte sexy hlubokého pohledu. Nemusíte se bát, že umělé řasy budou vypadat nepřirozeně. Stačí si vybrat vhodnou metodu jejich aplikace. Umělé řasy lze aplikovat třemi způsoby. Vydrží od 1 dne až po 2 měsíce.

Lepení celistvých řas speciálním lepidlem

První možností, jak docílit bohatých řas, je jejich nalepením za pomoci speciálního lepidla. Pořizovací cena takových řas se pohybuje okolo 100 až 120 korun. Vydrží pouze 1 den, proto jsou vhodné zejména na plesy.

Řasy si zvládnete nalepit i Vy sama! Poradíme Vám, jak na to:

  1. Před lepením si zkuste umělé řasy přiložit k oku (od vnitřního koutku) a podle potřeby je zastřihněte u vnějšího koutku tak, aby nikde nepřesahovaly.
  2. Nakreslete si podél vlastních horních řas linku tužkou na oči, kterou jemně rozmažte. Zamaskujete tak přechod mezi řasami svými a řasami umělými.
  3. Naneste malé množství speciálního lepidla na okraj celého oblouku a chvilku počkejte.
  4. Umělé řasy lepte těsně nad svými řasami, směrem od vnitřního koutku oka k vnějšímu.
  5. Nechte půl minuty zaschnout. Nakonec řasy jemně naličte řasenkou.

Lepení svazků řas mezi vlastní

Další metodou je lepení jednotlivých svazků řas mezi řasy vlastní. Při šetrném zacházení Vám vydrží až 10 dnů, cena se pohybuje od 500-ti korun výše.

Chcete dlouhé a husté řasy až na 2 měsíce?

Poslední a také nejoblíbenější metodou je prodlužování a zhušťování řas s pomocí speciální metody (např. Luxus Lashes). Na každou Vaši řasu je nalepena řasa umělá (buď syntetická, norková a nebo hedvábná) ve Vámi požadované délce a barvě. Výhodou je, že tyto řasy vydrží teplo, chlad i vlhko až po dobu 2 měsíců (při doplňování i déle). Navíc je jejich barva stálá, čímž Vám odpadne každodenní starost jejich zvýraznění za pomoci řasenky. Nevýhodou ovšem může být jejich pořizovací cena, které se pohybuje okolo 3 500 korun.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies