Trendy jara 2008 – oblékněte se podle nejnovější módy

Jaro už klepe na dveře a vy přemýšlíte, jak obohatit svůj šatník, abyste byla opravdu in? V následujícím článku vám představíme nejnovější módní trendy tohoto jara, díky kterým budete nepřehlédnutelná.
Korálky v různých barvách

Trendy jara 2008 – šaty a kalhoty

Pokud jste typ ženy, která miluje sukně nebo šaty, máte vyhráno. Trendem letošního jara jsou totiž romantické a sexy šaty v nejrůznějších délkách. Vyvarujte se však šatů, které jsou až po zem. Trendy délka je mírně pod kolena a je zároveň velmi vyzývavá. Co se týče barevnosti, prim hrají veselé, jarní barvy. Nejoblíbenějšími barvami tohoto jara jsou růžová, světle zelená, zlatá, stříbrná, azurově modrá, fialková a žlutá.

 

Jestliže jste milovnicí kalhot, nevadí. I s kalhotami se dají dělat opravdové divy. Nejoblíbenější jsou stále džíny, pro tuto sezónu se však vyvarujte kalhotám do zvonového střihu. Do módy se určitě ještě vrátí, ale to bude nějaký ten pátek trvat. Teď jsou módní úzké a cigaretové kalhoty.

Trendy doplňky pro jaro 2008 – boty, brýle, kabelky, opasky, šperky

Oblečení je důležité, ale pořád tvoří jen základ. Opravdový šmrnc dostanete až tehdy, zvolíte-li doplňky, které váš celkový vzhled patřičně obohatí. Na jaře letošního roku letí retro brýle nejrůznějších barev, opasky v rockovém stylu a šperky takových velikostí a barev, které nikdo jen tak nepřehlédne. Pro celkově sladěný vzhled pro vás máme malou radu. Pokud zvolíte boty a kabelku ve stejné barvě, dáte tak vašemu celkovému outfitu ráz ucelenosti a vkusu.

 

Vyvarujte se zbytečných, častých chyb, které mnohé ženy dělají. Například nenoste doplňky, které jsou každý v jiné barvě, byť je vaše oblečení sladěno do jedné barvy. Pamatujte, že v jednoduchosti je krása a zde to platí dvojnásob. Nikdy nemíchejte několik stylů – působí to lacině a nevkusně. Nezapomínejte také na vlasy, ty jsou totiž jedním z nejdůležitějších prvků vašeho vzhledu. Mimochodem, víte, že muži si ženy vybírají v prvé řadě hlavně podle vzhledu a kvality jejich vlasů?

Nezapomeňte na líčení

Pokud už máte perfektní outfit, nezapomeňte se k němu také nalíčit. Perfektní make-up je totiž nedílnou součástí každé úspěšné a moderní ženy.

 

Trendy v líčení a účesech pro rok 2008

Přijímací pohovor - co na sebe?

Módní trendy jara 2008

Plážové oblečení na léto

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies