Trendy kombinace na jaro/léto 2007

Chcete být styloví, originálně kombinovat jednotlivé kousky oblečení, ale nevíte, co se k čemu hodí a které kombinace jsou už dávno pasé? Zapomeňte na stará pravidla a nahlédněte do tajemství neotřelého módního stylu..

Zlatý pásek

Módní kombinace č. 1: šortky a kozačky

Sukně a kozačky jsou sice sexy kombinací, ale nikoho tím nepřekvapíte. Vyzkoušejte něco originálnějšího – vyměňte sukni za šortky nebo kalhoty nad kolena. Tento trend bude žhavý až do léta! Zatímco v krátkých šortkách můžete vyrazit do ulic nebo na zábavu, legíny s kozačkami si můžete obléci i do kanceláře. Nebojte se pod šortky navléknout zajímavé punčocháče nebo vyměňte kozačky za černé lodičky s černými podkolenkami.

Módní kombinace č. 2: legíny a objemný top

Legíny nebo cigaretové kalhoty a objemnější vršek je kombinací pro módní fajnšmekry. Je jedno, jestli na sebe navlečete džíny, látkové nebo sportovní kalhoty. Nezáleží ani na délce takových kalhot. Hlavní je rovný střih. Když k nim přidáte nabíraný (klidně i s kanýry nebo volánky), rozevlátý top, nebo volnější tričko s páskem, budete působit vskutku neotřele. Objemný top navíc schová nedostatky v horní části těla.

Módní kombinace č. 3: safari styl s ryze ženskými prvky

Safari styl je hitem každé sezóny. Sluší snad každému, ale pokud se zvolí špatné kousky oděvu, udělá z vás šedou myš a ženská svůdnost je tatam. Buďte rafinovanější a kombinujte safari styl s ryze ženskými prvky. Ke khaki košili si oblékněte jednobarevnou minisukni, zelené kalhoty se nebojte doplnit žlutým, růžovým nebo lehce oranžovým (meruňkovým) tričkem. Právě tyto barvy v kombinaci se safari stylem (stejně jako v kominaci s army stylem) z vás udělají nebezpečnou šelmu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies