Trendy líčení sezóny podzim/zima 2006/2007

Letošním podzimním trendům vládnou výrazné oční stíny a rtěnky, které podtrhují ženskou krásu a působí lehce vyzývavě. Podzimní krásu vystihují uhrančivé oči v šedých a fialových tónech a dráždivě rudé či růžové rty.

Líčidla, kosmetika

Make-up sezóny podzim/zima 2006/2007

Dvě věci nesmí ve vaši kosmetické taštičce chybět – rudá rtěnka a fialové oční stíny. Nikdy však tyto šminky nepoužívejte současně! Vyberte si buď výrazné oči nebo jen výrazné rty. Pro dokonalé podzimní líčení je ale nejdůležitější make-up (vybírejte podle typu vaší pleti), který sjednotí odstín vaší pleti. Tváře můžete rozjasnit růžovými zdravíčky, módním výstřelkem je kombinace růžových tváří a černě nebo šedě orámovaných očí. Pokud máte odvahu, jděte do toho!

Sezóna podzim/zima 2006/2007 - oční stíny

Pro letošní podzim a zimu jsou trendové výrazné oční stíny (růžové, fialové, šedé, khaki zelené), třpytivé či kovově lesklé. Uhrančivého pohledu můžete dosáhnout také pomoci očních tužek barvy černé, stříbrné nebo fialové. Pokud si chcete ušetřit práce s líčením, můžete vyzkoušet permanentní make-up.

Podzimní rtěnky sezóny 2006/2007

Pokud se rozhodnete zvýraznit spíše rty než oči, použijte rudou rtěnku s leskem nebo výrazně růžovou rtěnku s vyzývavým účinkem. Vaše rty musí být svůdné a smyslné! Dáváte-li však přednost výraznějšímu líčení očí, rty jen lehce přejeďte jemným leskem na rty.

Líčení obnáší i kontrolu jednotlivých kosmetických kousků. Dodržujte dobu použitelnosti kosmetických přípravků - prošlé oční stíny, rtěnky a hlavně make-up vám může způsobit podráždění. Nikdo přece netouží po potížích s pletí. Zamyslete se, není už potřeba udělat malou revizi obsahu vaší kosmetické taštičky?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies