Trendy oblečení pro jaro 2012

V čem vyrazit do jarně naladěných ulic? Letošním trendům vládne mladistvý sportovní styl, výrazné barvy a květované vzory. Nechte se inspirovat trendy oblečením pro jaro 2012 prostřednictvím dnešního článku.

Ženy v krátkých šatech

Zdroj obrázku: http://fashion.top9.usV čem vyrazit do jarně naladěných ulic

Chcete-li jít i toto jaro s módou, Pokud ano, zvolte oblečení inspirované mladistvým sportovním stylem. Nosit se budou šortky do půli stehen, úzké i širší kalhoty rovného střihu s vysokým pasem a v délce nad kotníky (nejlépe s nažehlenými puky uprostřed), volnější sáčka, delší tuniky volnějšího střihu, vypasované topy a také sportovní bundičky.

Chcete-li působit romantickým dojmem, nebojte se sáhnout po šatech volnějšího střihu, které jsou vyrobené z příjemného materiálu (například bavlny). Doporučujeme poohlédnout se po květovaných šatech s nabíranou sukní, šatech z krajky a nebo propínacích šatech.

Zdroj obrázku: http://www.trendfashionstyle.org/Trendy barvy jara 2012

Letošnímu jaru bude kralovat zejména žlutá, oranžová, růžová, mentolově zelená, bílá a azurově modrá. Pokud ve vašem šatníku vévodí černá, zkuste jej oživit právě těmito barvami. Vedle nesáhnete ani s tělovými či krémovými odstíny, které vůbec nemusí vypadat nudně. Vrstvením, výraznými strukturami látek a nebo zdobením tón v tónu můžete totiž dosáhnout maximálního výsledku a to i s původně nenápadnými barvami. Stejně jako loni, tak i toto jaro jsou žádané proužky, květy a etnické vzory.

Jaké doplňky zvolit

K oblečení neodmyslitelně patří také doplňky. Nebojte se sáhnout po širším pásku nebo výrazné velké kabelce, do které se vejdou všechny potřebné i nepotřebné věci. Vybrat si můžete také z pestré nabídky módních šátků, čelenek či klobouků se širokou krempou. Kromě toho jsou nyní v módě také výrazné náušnice, náramky, náhrdelníky a brýle se širokými obroučkami.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies