Trendy oblečení pro ženy s širšími boky

Není pravda, že ženy s širšími boky jsou znevýhodněné. Právě naopak, nyní letí ženská postava a módní návrháři vytvářejí kolekce, v nichž nezapomínají ani na ženy s plnými tvary. A které že oblečení baculkám sedne tak, aby vypadaly opravdu skvěle?

Tři druhy šatů

Šaty a topy pro ženy s širšími boky

Protože je léto stále v plném proudu, připravili jsme si pro vás ukázky modelů z dílen světových módních návrhářů, a to z aktuálních letních kolekcí. Obdivovat můžete trendy oblečení, jejichž střihy jsou uzpůsobeny především ženám, které mají širší boky a mohou si tyto modely dovolit.

 

Jedničkou mezi těmito modely jsou kousky od módního návrháře Matthew Williamsona, který se soustředil na šaty tím způsobem, aby zdůrazňovaly typickou ženskou postavu – skvěle tedy padnou nejen ženám, které mají širší boky, ale také baculkám s větším poprsím.

Jaké šaty jsou ty správné?

Jestliže stále zkoušíte nové a nové oblečení a máte pocit, že je na něm stále něco, co vám nesedí, pak se soustřeďte přímo na střihy, které vám padnou. Pokud se zaměříme na letní šaty, pro ženy s širšími boky jsou tu střihy, které jsou orientovány na zvýraznění horní části těla, zatímco od pasu dolů jsou šity tak, aby na spodní část těla příliš neupoutávaly pozornost.

 

Klasickým příkladem jsou šaty s nabíranou sukní, které jsou pro tuto sezónu velmi módní. A nejen pro tuto sezónu. Módní návrháři a značky již pracují na nových letních kolekcích určených pro příští rok, kde jsou tyto střihy stále patrné, v některých dokonce stejné. Jedná se tedy o trend, který bude v módě ještě minimálně pro příští letní sezónu. Neprohloupíte tedy, pokud si zakoupíte některé šatičky z aktuálních kolekcí. Máte jistotu, že je vynosíte také příští rok.

Topy pro ženy s širšími boky

Topy jsou natolik módní záležitostí, že by byla chyba se jim zbytečně vyhýbat. Ženy, které mají širší boky a nechtějí je zvýraznit, se topům vyhýbají často, a to už z toho důvodu, že jejich střihy jsou často příliš upnuté či jednotvárné, a tak zvýrazní právě boky.

 

To však neplatí u topů z dílen světových designérů a značek. Přesvědčte se samy na obrázcích, které jsme si pro vás připravili. Nejrůznější topíky, které jsou trendy pro ženy s širšími boky, pořídíte ve značkových obchodech, které nabízejí neotřelost, originalitu a opravdu dobrý design.

 

Topíky, které samy o sobě upoutávají pozornost svým designem a neotřelostí, je dobré doplnit klasickými džínami, které jsou jednak nenápadné, a jednak sluší skutečně každému. Dobrý výběr džín a dobře zvolený top dokážou udělat opravdové zázraky.

Široké boky a sukně? Proč ne?

O sukních sice nemůžeme říct, že jsou v letošní sezóně jedničkou, protože oblíbenost šatů opravdu nelze popřít. To však není důvod, proč by ženy s širšími boky sukně neměly nosit. Jsou součástí letošního „módního diktátu“, a tak by měly být nošeny. Pro ženy s širšími boky jsou tu střihy s nabíráním či oblíbené balonové sukně, kterými se nic nedá pokazit. Prohlédněte si naše obrázky a načerpejte tu správnou inspiraci.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies