Trendy oblečení pro zimní sezónu

Móda pro letošní podzim a zimu zaznamenává prolínání trendů minulosti s trendy zcela novými. Některé prvky, jako jsou pletené vesty a přehozy, se vrací zpátky na výsluní. Co je tedy znovu in a co dávno pasé?

Kreslená tvář ženy se sluchátky

Móda na zimu 2008 bude pestrá

Letošní móda sezóny podzim/zima 2008/2009 rozhodně nebude nudná. Trendy velí doplnit šatník o barvy jako je fialová, červená nebo dokonce žlutá a kombinovat je s již stávajícími kousky oblečení v odstínech bílé, béžové, šedé, hnědé a černé.

Zimní trendy podle Osmaniho Laffity

Chcete-li se nechat inspirovat novou kolekcí Osmaniho Laffity, zahalte se do kabátů a obleků doplněných kožešinou nebo kůží. Pocit luxusu navodí také výrazné doplňky a šperky.

 

Nebojte se nadměrných šál, objemných kabelek ani korzetů (skvěle oživí halenku s výstřihem a dlouhým rukávem). Pány potěší sportovně elegantní saka a svetry s přezkou. Kalhoty se budou nosit hladké a těsné, vygajdaným lacláčům s rozkrokem u kolen dávno odzvonilo.

Versace a Lacoste diktují módě uniformní styl

Vercase miluje luxus a na zimní kolekci pro rok 2008/2009 to jde znát. Kůže a kožešiny jsou málokdy vidět vcelku, nápadně však doplňují jednotlivé kusy oblečení. Rovné kalhoty a útlé kabátky a baloňáky podněcují uniformní styl. V barvách převažuje šedá, černá, fialová a červená. Dopřát si ale můžete i růžovou.

 

Také módní značka Lacoste si na zimu umanula prosadit uniformní styl. Pruhované nebo kostkované vestičky, kravaty a tříčtvrteční kalhoty tak trochu připomínají školní léta. Vrací se pletené přehozy i barevné nadkolenky, které lze ale nyní nosit natažené přímo na kalhotách či riflích!

 

Bavlněné punčocháče, které nás maminky nutily nosit pod kalhoty, jsou najednou všem na očích – nosí se pod kraťasy v pestrých barvách a celý outfit tak nádherně oživí. Stále in jsou také geometrické tvary, především zmíněné proužky a kostky.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies