Trendy ofiny vám dodají šmrnc

Ofiny byly, jsou a i nadále budou trendem, který bude ve světě účesů žádaný. Jsou praktické, stylové, navíc dokáží obličeji dodat ten správný šmrnc a zároveň zamaskovat drobné i větší nedostatky. Nosíte ofinu také a nebo se právě rozhodujete, zda-li ji zkusit či nikoliv? Nechte se inspirovat dnešním článkem!

Žena s krátkým střihem vlasů

Zdroj: beauty-hair-styles.comOfina vypadá stylově a zároveň zakryje nedostatky

Ofina dokáže vašemu obličeji dodat správný šmrnc a zároveň pomůže tomu, aby váš účes vypadal vždy upraveně. Tím ovšem seznam výhod ofin rozhodně nekončí! Dokáží také vytvarovat obličej dle vašich představ, zamaskovat vysoké čelo, pupínky na čele i vrásky. S trochou šikovnosti lze s ní zamaskovat i mimické vrásky kolem očí. Ofiny se navíc hodí ke každému typu účesu (elegantních, rozcuchaných i asymetrických), tvaru obličeje, barvě vlasů i stylu oblékání.

Inspirace ze světa celebrit

Ofinu si mimo jiné oblíbilo i velmi mnoho známých celebrit. Z českých celebrit jsou to například Vendula Svobodová, Chantal Poullain, Petra Němcová, Aňa Geislerová, Gábina Partyšová nebo Libuška Vojtková, ze zahraničních pak Heidi Klum, Katie Holmes, Milla Jovovich, Rihanna, Ema Watson, Paris Hilton, Reese Witherspoon a mnoho, mnoho dalších. Všem výše uvedeným kráskám jejich ofiny velmi sluší, přitom každá z nich má úplně jiný tvar obličeje i barvu vlasů. Sluší opravdu každé, není tedy důvod, proč některou z nich nevyzkoušet.

Trendy ofiny pro každou ženu

Krátká, dlouhá, decentní, extravagantní, šikmá, kulatá, asymetrická, tupá, vrstvená, jemná, upravená nebo neupravená Možností je opravdu spousta a záleží jen na vás, pro jaký styl ofiny se rozhodnete právě vy! S ofinou se dají dělat opravdové zázraky, důkazem toho jsou přiložené fotografie stylových účesů celebrit, které naleznete ve fotogalerii k tomuto článku. Necháte se také vy některou z nich inspirovat

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies