Trendy plavky na léto

Léto a horké sluneční dny jsou již téměř tady a je proto vhodné začít přemýšlet nad tím, v jakých trendy plavkách letos vyrazit k vodě. Nevíte si s výběrem rady? Nechte se inspirovat aktuálními trendy!

Žena v pruhovaných plavkách ležící na pěnových tyčích

Trendy plavky pro léto 2012

I toto léto budou nejvíce žádaným typem plavek bikiny – tedy takové, které toho zakrývají co možná nejméně. Pokud se v tomto stylu plavek necítíte příliš pohodlně a nebo vaše postava není zrovna ideální, avšak i přesto chcete jít s módou, nezoufejte. Vyzkoušejte například tzv. tankiny, tedy plavky, které vypadají jako jednodílné, avšak jsou složeny ze dvou dílů. Spodní část tankin může být vykrojená, tak jako klasické kalhotky, případně může mít nohavičky. Při výběru plavek mějte na paměti, že není důležité, jestli budete mít na sobě bikiny, tankiny a nebo plavky v celku, ale to, abyste se v nich cítila co nejlépe.

Nepodceňujte výběr plavek

I když je na trhu celá řada plavek, výběr těch správných právě pro vaší postavu, není rozhodně jednoduchý. Záleží na mnoha faktorech – nejdůležitější je samozřejmě střih uzpůsobený vaší postavě, následuje materiál, barva či vzor a samozřejmě také cena. Letošní léto budou v módě retro a asymetrické (tedy nepravidelné) vzory na plavkách a výrazné barvy, jako je například žlutá, křiklavě růžová, tyrkysově modrá a nebo svěže zelená.

Několik rad, které pomohou při výběru vhodných plavek pro vaši postavu

  • Nepodléhejte za každou cenu módním trendům. Cílem je dosáhnout toho, abyste se cítila přirozeně a přitažlivě a ne mít na sobě trendy plavky, které se k vašemu typu postavy vůbec nehodí.
  • Před nákupem si pečlivě rozmyslete, zda budete plavky používat spíše pro slunění a povalování u moře nebo trénink a sport. Vybranému účelu následně uzpůsobte výběr plavek.
  • Nekupujte si plavky za účelem, že do nich zhubnete a nebo zpevníte postavu. Necítila byste se v nich dobře. Není také vhodné nakupovat plavky po obědě nebo větším jídle.
  • Důležitá je kvalita, ne kvantita. Myslete na to i při výběru plavek. Postupujte proto při jejich výběru rozvážně a vsaďte na kvalitu a pohodlí.

Nezapomeňte na vhodné doplňky

V současnosti je to s plavkami stejné, jako s oblečením a doplňky k němu pasujícími. Pokud tedy chcete jít s módou, tak plážovou tašku, žabky, šátkek okolo pasu a šperky barevně a vzorově slaďte s plavkami. Pokud se vám to podaří, budete zaručeně IN.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies