Trendy plavky pro léto 2010

Střihy a barvy dámských plavek jsou každý rok důmyslnější a zajímavější. Co si pro nás přichystali módní návrháři pro rok 2010 a které plavecké skvosty budou slušet vám?

Ženy v různých plavkách

Dámské plavky 2010 - trendy barvy a vzory

Dámským plavkám budou v létě 2010 vládnout pastelové odstíny modré, růžové, žluté a zelené, ale také černá, bílá, stříbrná, zlatá a neonové barvy, např. zářivě oranžová, žlutá či fuchsiová. Ze vzorů budou trendy geometrické vzory jako jsou puntíky, kostky, káry nebo proužky, dále pak květiny, námořnické a zvířecí vzory. Vrchní díl nemusí být ze stejného vzoru či barvy jako díl spodní, můžete si tak dovolit plavky nekonečně kombinovat podle toho, jaký typ vršku a kalhotek vaše postava potřebuje.

Atypické střihy a výrazné prvky jsou sexy

V minulých letech přibyly k módním střihům jednodílných a dvojdílných plavek tankiny (plavky s vrchním dílem v podobě tílka) a tzv. monokiny, jednodílné plavky se zajímavými průstřihy. Všechny tyto typy plavek budou in i v roce 2010. Stejně tak budou módnímu průmyslu dále kralovat bikiny a plavky bez ramínek. Zajímavé jsou také prvky jako např. kovové a umělohmotné spony a flitry, které krásně hází odlesky.

Plavky musí lichotit vaší postavě

Pamatujte, že dobrý střih plavek může vaši postavu opticky zeštíhlit, zakrýt místa, která vás trápí nebo také přidat několik centimetrů tam, kde byste si to přála. Tak například malá prsa budou vypadat větší v plavkách s potiskem velkých květin či geometrických tvarů. Velké poprsí zase opticky zeštíhlí tmavé, jednobarevné plavky, toužíte-li po vzorech, vybírejte drobné motivy. Také faldíky zakryjete drobným vzorem. Bříško zase schovejte pod tankiny. Pevnost dodáte ňadrům vyztuženými, dobře padnoucími košíčky. Široká stehna zamaskujete sukýnkovými plavkami, krátké nohy zase opticky protáhnete plavkami vysoko vykrojenými na bocích. Jak vidíte, dobře zvolenými plavkami můžete zakrýt všechny své mindráky a ještě být in.

Nezapomeňte na doplňky

Chcete-li svůj smysl pro módu pozvednout ještě o úroveň výše, doplňte plavky o zajímavou čelenku, dřevěné korálky nebo slaměný klobouček. Odlišíte se od davu a budete přitahovat pozornost mužů. Na procházku kolem pláže můžete kouskem látky zakrýt neoblíbená místa – moderní jsou například průhledné tuniky nebo šátek přes boky.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies