Trendy pokrývky hlavy pro jaro a léto 2010

Dáváte dohromady nový šatník pro jaro a léto 2010? Nezapomeňte ani na pokrývky hlavy. Zvýrazní váš osobitý styl a uchrání před horkými slunečními paprsky.

Žena v černém klobouku s červenou mašlí

<!-- -->

Jakou pokrývku vybrat?

Přemýšlíte, které pokrývky hlavy máme vlastně na mysli? Nejsou to žádné šátky, ani barety, ale klobouky, které patří snad do každého šatníku. Když se porozhlédnete po ulicích svého města, zjistíte, že málokterá žena, ačkoliv je módně oděna, má také patřičný doplněk na své hlavě. Čím to, že tak rychle upadl styl, jenž byl symbolem opravdového vkusu?

Už dlouhá léta se tento trend snaží znovu prorazit skrz módní návrháře, kteří jej nikdy ve svých kolekcích neopomenou. V některých zemích světa jsou klobouky přirozeným doplňkem, u nás v ČR jsou však stále považovány spíše za extravagantní kousek. Nyní je na čase, abyste se poohlédly po klobouku vyjadřující váš skutečný smysl pro krásu.

Klobouky si nejdříve vyzkoušejte

Každá žena má jiný tvar hlavy, obličeje a účesu. Není tedy možné, aby každé seděl a slušel stejný klobouk. Nákup v e-shopech láká, ale při výběru klobouků si raději zajděte do kamenného obchodu. Tam si ho můžete vyzkoušet a to platí i pro ty z vás, které s nakupováním těchto doplňků mají zkušenosti.

Nemáte představu, jaký klobouk se dnes nosí? Podívejte se do naší galerie, která vám při výběru poradí. Nemyslete si ale, že klobouk musíte pořídit jen značkový, za několik tisíc korun. Na trendy pokrývky narazíte i v neznačkových obchodech do tisíce korun. A pokud si ani v obchodě nebudete vědět rady, požádejte o pomoc prodejce. S kvalitní pomocí můžete počítat ve větších nákupních centrech a ve značkových prodejnách stejně jako v malých buticích.

Klobouky si můžete nasadit při jakékoliv společenské příležitosti nebo jen tak na běžné denní nošení. Zde ale vybírejte pečlivě, klobouk by měl být pohodlný, praktický a v obou případech musí ladit se zbytkem oblečení. Ideální může být zakoupení modelu v kombinaci s vhodným kloboukem. Model vyjde dráž, ale vy si budete jisté, že jste s výběrem klobouku nešláply vedle.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies