Trendy pro jaro 2010, aneb co na sebe?

Zima je zatím v plném proudu, Vy se ale už teď můžete podívat, jaké trendy pro vás připravili módní návrháři pro jaro 2010.

Ležící osoby na skleněném křesle

Jaké barvy se letos nosí?

Letošní jaro přichází v několika stylech a na své si tedy přijdou ženy s různými nároky. Stále však platí některé barvy z palety, která se představila v létě loňského roku. Můžete se bez obav objevit v tyrkysové, fialové, žluté, námořnické modré, oranžové, červené nebo teplé béžové. A nemusíte vždy vybrat jen jednu z nich. Při správné kombinaci budou vytvářet obdivuhodnou podívanou.

Pokud jste si tedy nějaký pěkný kousek pořídili již minulou sezonu, nemusíte jej nutně měnit za nový a s klidným svědomím ho oblékněte znovu. Jestliže vám ale nějaký padne do oka, sáhněte spíše po jasnější barvě. Jaro je plné barev a vy byste měli, stejně jako příroda kolem vás, zářit jako nádherná květina.

Jaké zvolit boty?

Stejně, jako minulý rok, se budou nosit baleríny a boty na vysokých podpatcích a platformách. Ženy, které upřednostňují volný styl, si mohou vybírat z mnoha barevných kombinacích. A pro ženy s vysokým postavením je tu opět nabídka v odstínech šedivé, což platí zejména pro kolekci oděvů. Šedivou můžete kombinovat s prvky stříbrné barvy.

Oblékněte se v kovbojském stylu

Divoký západ neovlivnil pouze mužskou část populace, inspirují se jím i vyhlášení módní návrháři, čímž dávají i ženám pro tento styl zelenou. Jaro 2010 bude tedy ve znamení westernových oděvů od bot až po klobouky. Pořiďte si vše, co má volány a třásně, džínové vesty a kalhoty, různé košile a široké sukně s již zmíněnými volány nebo třásněmi. Nezapomeňte na pěkné kozačky a nebojte se použít i nějaký ten klobouk.

Westernový styl se nese v kombinaci odstínů modré, bílé a hnědé. V tomto případě zapomeňte na klasické jarní barvy, které k tomuto stylu neladí. Obléknete-li kalhoty, jako nutný doplněk zvolte i výraznější pásek, který dodá vašim prvotřídním kouskům šmrnc.

Doplňky si zvolte výraznější, a jestliže potřebujete novou kabelku, sáhněte po velké, miniatury se dnes nenosí.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies