Trendy účesy na jaro a léto 2012

Máte krátké, polodlouhé a nebo dlouhé vlasy, kterým chcete dopřát nový sestřih? Pak se rozhodně nechte inspirovat účesy pro jaro a léto 2012, které jsou ve stylu jednoduchosti a elegance. Více se o nich dočtete v dnešním článku.

Žena s vlasy přes oko

Foto: hairstylesdesign.comKrátké vlasy nejsou doménou mužů, ale žen!

V dnešní době má každá žena na výběr z nepřeberného množství krátkých sestřihů – ať už elegantních nebo rošťáckých. V módě budou i letos vrstvené účesy, mikáda, afinky (rovné i asymetrické) i patky. Krátké účesy jsou praktické a také velmi variabilní. Chcete být za sexy rebelku nebo romantickou princeznu Žádný problém! Abyste docílila dokonalosti, nemusíte stát dlouhé hodiny před zrcadlem.

Účesy pro polodlouhé vlasy a dlouhé vlasy – jednoduché a přitom elegantní

Středně dlouhé i dlouhé vlasy mohou mít nespočet variant různých střihů a možností svých úprav. Je tedy na Vás, pro jaký se nakonec rozhodnete. Před návštěvou kadeřnice si ovšem dobře promyslete, kolik času denně jste ochotna úpravě svého účesu věnovat. Důležitý je totiž nejen střih, ale také jejich každodenní úprava.

Foto: hairstylesdesign.comŽádaný je především přirozený vzhled vlasů a naplácáte-li na vlasy všechno, co zrovna v koupelně naleznete, výsledek takhle působit určitě nebude. Trendem letošního jara a léta jsou především vlasy sepnuté do copu a nebo natočené do různě velkých, rozpustilých vln.

Trendy vlasy pro jaro a léto 2012 - víte jaké barvy budou v módě

V nadcházející sezóně jsou žádané především odstíny blond, čokoládové, fialové a červené. Nevíte-li si se svou barvou vlasů rady, navštivte odborníka. Ten vám poradí, co vám bude slušet nejvíce. Šmrnc svým vlasům dodáte, zvýrazníte-li svou barvu vlasů jemnými barevnými odlesky.

Nevíte si i přesto rady se svým účesem Inspirovat se můžete nechat následující fotogalerií trendy účesů pro jaro a léto 2012.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies