Trendy v líčení jaro/léto 2010

Jaro je sice ještě v nedohlednu, ale my už teď víme, co se bude v teplých měsících nosit a zda je třeba kosmetickou tašku doplnit nebo vám budou stačit stávající kousky.

Žena se zahalenou tváří

Elegantní móda 2010 si žádá ležérní líčení

Módní návrháři neotálejí a již teď produkují první módní výstřelky na jaro. Z módních přehlídek světových i českých návrhářů je jasné, že jaro a léto roku 2010 se ponese v duchu nedbalé elegance, některé módní trendy ale zůstávají ještě ze zimy minulého roku – například tuniky, široká trička se zúženým lemováním v dolní partii a různobarevné punčochy. Pokud vás oslovuje tento styl módy, doplňte jej o jednoduché líčení, příliš výrazné si ponechejte na párty. Oční linky budou na jaře a v létě 2010 odsunuty mírně do ústraní, in budou spíše stíny a přirozeně nalíčené rty, taktéž bez použití konturovaní tužky.

Jste hravá? Vsaďte na barvy!

Jaro a léto jsou měsíci ve znamením barev, stejně tak bude móda na tyto hřejivé měsíce fandit barvám. Ještě dlouho bude in fialová (fialové oční stíny padnou zelenoočkám) a odstíny modré – zvláště pak indigo a petrolejová (ty vyzkoušejte, jste-li tmavý typ). Favoritkami bude ale také růžová (sluší téměř všem) a tmavě zelená (vhodná pro hnědé oči).

Pozor na tvářenku

Spousta žen vůbec nepoužívá tvářenku neboli zdravíčka, právě ta ale dokáže vašemu líčení dodat ten správný šmrnc a jak už název vypovídá – také dojem zdravého vzhledu. Nic se ale nemá přehánět, proto je vždy nanášejte tak, aby působily přirozeně, jako byste se s růžovými lícemi již narodila. Jste-li tmavý typ, vsaďte na bronzovou tvářenku, světlým typům zase sluší růžová. Zrzky by měly volit odstín do oranžova – například broskvový.

Líčení na jaro a léto 2010 fandí nahým rtům

Ať už zvolíte výrazné či nenápadné líčení očí, tak i tak budou letos trendy tzv. nahé rty. Docílíte jich tak, že je před samotnou aplikací přírodně zbarvené rtěnky či lesku na rty lehce zakryjete světlým make-upem.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies