Trendy v obuvi pro jaro a léto 2010

Nemůžete se dočkat jara? Přemýšlíte, copak se asi letos bude nosit? My také! Zjistili jsme, co bude na jaře a v létě roku 2010 in a předkládáme výsledky! Začínáme obuví!

Barevná obuv pro ženy

Barevná a zdobená, to je obuv pro jaro a léto 2010

Co se obuvi týče, móda pro jaro a léto 2010 bude příjemně hravá. Zapomeňte na klasické černé lodičky a pořiďte si boty barevné, třeba v tyrkysové, žluté, růžové nebo šeříkové barvě. In budou také nejrůznější aplikace, výšivky, pásky, třásně, výrazné vzory a punkové prvky jako např. zipy nebo cvočky. Stále se budou nosit balerínky a boty na klínu.

Jarní kozačky? S otevřenou špičkou

Lehké jarní kozačky s otevřenou špičkou (případně i patou) budou hrát na jaře roku 2010 prim. Hodí se především k sukni a třičtvrťovým kalhotám. Že si na atypické kozačky netroufáte? Nevadí, nasadit můžete kozačky látkové, těsně obepínající nohy nebo se shrnutou kůží – taková obuv působí velice ležérně a parádu s ní uděláte v kombinaci s kovbojským nebo country stylem.

Květy jako symboly jara – i na botách!

Připravte se na to, že letošní jaro se ponese ve znamení květů, a to nejen těch živých. Potisky květů a květinové vzory budou módní jako na oděvech, tak i na obuvi. Máte-li ráda romantický styl, alespoň jedny „květované boty“ si pořiďte.

I v pohodlné obuvi budete za dámu

Módní návrháři se stále více zaměřují na spojení módních trendů s pohodlím. Vyrábějí se proto stále elegantnější tenisky a důmyslnější sandálky – in budou například sandále s pásky obtáčející nohu až do půli lýtek. Z oddělení pohodlné obuvi můžeme doporučit také sportovní obuv na vyšší podrážce, šněrovací střevíce pánského stylu nebo nazouváky na velmi nízkém podpadku. A ještě jedna dobrá zpráva pro vaše nožky – prsty deformující boty se špičatou špičkou vystřídá na módním výsluní pohodlnější špička kulatá!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies