Trendy výbava na zimu – čepice, šály a rukavice

Kdo říká, že musíte v tlusté čepici, šále a rukavicích působit asexuálně? Trendy je taková zimní výbava, která vás zahřeje a přitom lahodí oku a perfektně doplňuje oblečení.

Chlapec v šedé čepici

Móda podzim 2008 a zima 2008/2009

Zopakujme si, co je vlastně letošní podzim 2008 a zimu 2008/2009 moderní: vládne pánský styl, uniformní styl připomínající školní léta, luxusní doplňky ve formě šperků a kožešinových prvků a pestré barvy jako je červená, fialová nebo žlutá v kombinaci s tlumenější béžovou, šedou, hnědou nebo černou. Trendy je také metalická šedá a šedá se stříbrnými motivy.

I čepice, šály a rukavice mohou být elegantní

Letošní zimě tedy jasně velí elegance. Pokud si zamilujete moderní uniformní styl v podobě kostkovaných vestiček a tříčtvrtečních kalhot, doplňte jej o baret nebo vkusný klobouk. Klobouky jsou letošním hitem číslo jedna. Elegantně působí také pokrývky hlavy kožené nebo s kožešinovým lemováním, kožené rukavice jsou trendy jak u mužů, tak i u žen.

Další trendy zimní doplňky

Pleteniny všeho druhu jsou jednoznačně in. Nebojte se nadměrný šál, bavlněné punčocháče neskrývejte v kalhotách. Moderní jsou geometrické tvary, především proužky a kostky, které vypadají dobře jak na klobouku nebo čepici, tak i na šále. Vždy ovšem dbejte na to, aby barva i vzor „zimní výbavy“ byly stejné. Pokud zvolíte vzorovanou čepici a šálu, váš kabát ani kalhoty by vzor neměly mít. Totéž platí naopak. Trendy jsou také zimní doplňky jako je kabelka s kožešinou, pletené přehozy a ponča.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies