Triky jak na muže

Ptáte se, jak přitáhnout pozornost mužů? Triky jako rudá rtěnka, minisukně a výstřih až do pasu hoďte do zapomenutých. Nemusíte vypadat jako výkladní skříň k tomu, abyste upoutala pozornost mužů.

Dívka na louce s obilím

Většina mužů totiž hledá milou pohodářku s velkým smyslem pro humor, která se umí bavit, chová se přirozeně a nepotřebuje, aby ji 24 hodin denně někdo hýčkal. Zahoďte drsné a umělé zbraně.

Odzbrojující je přirozenost.

Jak na muže - omezte make-up.

Muži hledají pohotovou ženu, která je spokojená sama se sebou. Jen pak může být veselá a otevřená. Kvalitní make-up je sice důležitý, ale ještě důležitější je nic nepřehánět. Víc než sebekratší sukně přitáhne muže vaše sebevědomí a fakt, že nepotřebujete masku.

Žertujte bez zábran

Jak na muže - smích

Muži často vtipkují a rádi se smějí. Nejlépe vám oběma bude, když si užijete večer smíchem. Na jeho narážky odpovídejte svými, přinejmenším stejně vtipnými. Nebojte se hlasitého smíchu. Když vám něco bude připadat komické, s gustem se zasmějte. Muži tak ztrácí pocit, že každá žena je křehká nádoba, kolem které se chodí po špičkách. Mějte v sobě dávku sebeironie.

Slevte ze svých nároků

Jak na muže - společný čas

Na partnera si rezervujte spoustu času. Pokud máte diář nabitý jako bambitku a termín vaší schůzky neustále odkládáte, jistotně ho odradíte. Neohrnujte nos nad oblíbenými místy mužů. Zapomeňte na luxusní večeře při svíčkách. Hospůdky, kluby, fotbálkové herny, to všechno jsou místa, kde vám může být krásně. Nejdůležitější je přece fakt, že budete spolu.

 

Hodně se smějte, tancujte

 

Jak na muže - uvolnění

Z předchozích rad vyplývá, že kamkoli muž vejde, jako první pátrá po největším úsměvu a pohodě. Žena, pohybující se do rytmu hudby je taktéž ve středu mužské pozornosti. Buďte naprosto uvolněná. tanec totiž také působí jako náznak sexuálního apetitu. Muž radši osloví vás, než ledovou královnu, stojící u baru.

Odpouštějte

Jak na muže - úlety uletí

Naučte se mávnout rukou nad mužskými úlety. Muži se ne vždy chovají ukázkově, někdy je fotbal, pivo, kamarád, počítač na prvním místě. Nenechte se vytočit. Dopřejte mu tu mužskou radost, přestože je vám na míle vzdálená. Nikdy však nedopusťte, aby vás muž ponižoval.

Muže k sobě přitáhnete jedině tak, že se naladíte na stejnou vlnu, budete uvolněná a přístupná. Rozhodně se nepovyšujte do nadřazené pozice, nemluvte s muži pohrdavým způsobem. Netvařte se, že jste něco víc než on. Všichni jsme přece lidé, kteří dovedou být šťastní. Rozdávejte štěstí.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies