Triky pro dokonalý účes

Úprava vlasů je mnohdy zdlouhavá – co když ale potřebujete oživit účes hned teď? Inspirujte se našimi rychlými tipy – účes bude dokonalý do deseti minut!

Ženy s trendy účesy

Jak zvýšit lesk vlasů

Chcete aby se vám vlasy perfektně leskly? Kartáčujte vlasy hřebenem z kančích štětin!

Neposedné vlasy zkrotí vhodný fén

Odstávají vám vlasy od hlavy? Elektrizují? Kupte si speciální vysoušeč vlasů s ionizačním efektem. Vlasy tak nezískají elektrostatický náboj a zůstanou na svém místě. Pomáhají také speciální séra na polétavé vlasy nebo bezoplachové masky.

Účes potřebuje objem

Existují dva tipy, jak zvýšit objem vlasů. Buďto se předkloňte, do konečků vlasů vetřete pěnové tužidlo a v téže poloze vlasy fénem vysušte nebo si učešte vlasy přes hlavu, těsně u hlavy si je trochu natupírujte a nakonec vytvarujte přes velký kartáč.

Přirozeně načechraná hříva

Vlasy získají přirozeně načechraný vzhled, když jednotlivé pramínky stáčíte na jednu stranu, dokud se samy nezkroutí. Zkroucené prameny pak připněte u hlavy sponkou, vyfénujte a sponky vyndejte. Bohatě postačí, když si takto načechráte jen prameny na vrchní části hlavy.

Rychlý tip pro zplihlé vlasy

Pokud nemáte čas mýt nebo zdlouhavě upravovat zplihlé vlasy, jednoduše je vykartáčujte proti směru jejich růstu a postříkejte tužidlem.

Co s mastnými vlasy?

Čas je někdy neúprosný. Například když zaspíte a vlasy máte tak mastné, že by se na nich daly smažit řízky. Čas na mytí tu není, záchrana přesto existuje – v podobě suchého šampónu. Ten nanesete na kořínky vlasů, setřete ručníkem a je to!

Oživení krátkých vlasů

Krátké vlasy získají rychle švih, když je všemi směry vyfénujete. Ještě předtím ale do kořínků vlasů vetřete pěnové tužidlo.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies