Tuňákový salát s jogurtovým dresinkem– ingredience
60 g tuňáka ve vlastní šťávě
2 lžíce nízkotučného jogurtu
100 g rajčat
pepř
mořskou sůl
trošku vinného octa
salátové okurky
půl cibule
plátek kuřecí šunky
petrželka
Tuňákový salát s jogurtovým dresinkem – návod k přípravě
Tuňáka rozmíchejte s jogurtem, osolte podle chuti, přidejte pepř a vinný ocet. Okurku s rajčetem oloupejte a nakrájejte na kostičky. Cibuli posekejte nadrobno, šunku na kousky. Vše potom smíchejte dohromady a posypte sekanou petrželkou.
V letních dnech se před konzumací salátu doporučuje, nechat ho na chvíli v ledničce. Salát vás pak nejen skvěle zasytí, ale i osvěží.
Tuňákový salát s jogurtovým dresinkem - doba přípravy
20 minut
Diskuze