Typologie cizinců a navazování vztahů

Překvapující novinka – ne všichni muži jsou stejní. Naopak - jsou mezi nimi velké rozdíly! Každá kultura, náboženství a země mají něco odlišného. Jak tedy vědět, komu za humny neskočit na sladké řeči, komu naopak skočit do postele co nejdříve a koho si odvést k oltáři?

Muž držící ženě nohu

Některá klišé jsou důvěrně známá

Léto přeje letním dovoleným v exotických zemí, s nimiž bývají někdy spojena také exotická dobrodružství, o nichž za hranicemi naší malé republiky raději mlčíme. Víme totiž samy nejlépe, že takový Turek či Tunisan si s nevěrou hlavu neláme a že není ani vhodný partner pro budoucnost či otec našich dětí. Jenže právě v zahraničí a v odlišných životních podmínkách můžeme potkat svoji spřízněnou duši, která se nějakým nedopatřením narodila na opačném koutu planety. A opravdová láska nezná ani hranice, ani žádná jiná omezení...

Zůstaňme na chvíli ještě doma

Češi všeobecně patří mezi nejvíce ateistické národy v Evropě. Jsme považováni za poměrně liberální ve výchově dětí, v sexu, dokážeme odpustit nevěru a dotyčného nezabít. Také se u nás rozvádí každé druhé až třetí manželství. Přestáváme proto v manželství věřit a vnímáme jej spíše jako nutné zlo. Čeští muži sice patří v posteli k těm méně vynalézavým a vášnivým, zato charakterově jde o poměrně férové hráče. Na naše muže se můžeme spolehnout, intrikánství jim příliš neříká, většinou si naopak stěžujeme na jejich přímočarost a upřímnost. Se frekvencí sexuálních styků to ale žádná velká sláva není, v dlouhodobém vztahu je bohužel milování záležitostí spíše pár minut a dvakrát do týdne.

Čína

Čína se chlubí hned několika prvenstvími na světě - jde o nejpočetnější zemi, kde jsou lidé nejméně  spokojeni se svým sexuálním životem. Statistiky uvádějí pouze 3% spokojených Číňanů. Důvodem je právě čínská kultura, vztah k tradicím a předsudky. Manželé smějí mít pouze jednoho potomka, přičemž si nechávají většinou jen chlapečka. Dnešní generace mladých Číňanů tak bude mít problém si k sobě najít partnerku. Za chvíli bude Čína představovat zemi osamělých mužů. Takže se procenta spokojenosti zřejmě ještě o něco sníží...

USA

Jiný stát, jiný mrav. Pokud si najdete amerického přítele, mohou vás zarazit mnohá náboženská dogmata. Nepsaný zákon mluví o partnerech  pouze stejného vyznání, o sexu až po svatbě a „co Bůh spojil, člověk nerozlučuj..." Může vás tedy potkat rodinná idylka na základě stejné oddanosti k Bohu, ale také milenka - sekretářka za manželovými zády. Další z dogmat platí například ve Washingtonu - tam by se manželé měli milovat pouze v misionářské poloze. Tak asi proto patří Američané mezi největší spotřebitele erotických pomůcek na světě...

Arabové

Oblíbené a často diskutované téma. Podle jedněch jsou Arabové záletníci, pro něž je největší atrakcí blonďatá a bohatá nevěsta z Evropy, podle jiných jsou to muži velice něžní, citliví, jež si ženy dokáží vážit a doslova ji uctívat jako svou bohyni. Pravda bude asi někde uprostřed - Arabové umí ženu učinit šťastnou, potrpí si na romantická gesta a slova plná lásky, aby se mohli předvést jako ti nejlepší milenci i před ostatními slečnami. Arabové jsou rovněž známí svou žárlivostí, temperamentem hraničícím téměř s agresí. Většina párů v arabském světe funguje na zcela odlišných hodnotách, než které uznáváme my v západním světě. To bývá také nejčastější kámen úrazů vztahu s mužem arabské země. Buď se podvolíte odlišnému vnímání, nebo se do vztahu raději nepouštějte. Hlavně nečekejte, že se bude novým pořádkům podřizovat on.

Holandsko

O Nizozemí se mluví především jako o zemi marihuany. Spíše by se mělo uvádět, že Holanďané patří mezi muže s největší hladinou testosteronu v Evropě. Což svědčí o mnohém...

Pokud hledáte partnera do života, máte možnost ho potkat právě tady. Nizozemci s námi mají hodně společného a jako národ jsou usměvaví, vřelí a především dobrodružství chtiví. Nejsou příliš majetničtí a ve vztahu potřebují cítit hodně volnosti a pochopení. Neznamená to ovšem nevěru - pokud milují, pak opravdově. A pak -  mají přece nejvyšší hladinu testosteronu v krvi!

Itálie

Známí milovníci žen. Každý Ital si ženu hýčká, oplývá entusiasmem, radostí ze života a vášní. V náručí tohoto snědého krasavce si budete připadat jako princezna - večeře při svíčkách, komplimenty, růže...Romantická gesta ovšem časem vystřídá i chorobná žárlivost a pocit, že „jste přeci jeho".  Italové jsou rovněž nároční a v případě nezájmu dokáží nepokrytě útočit, škemrat, otravovat. Jsou to bojovníci a vždy dosáhnou svého. Statistiky milování jsou ale opravdu záviděníhodné - obden a s dlouhými předehrami.

Havaj

Je právem nazývána ostrovem lásky! Světové statistiky tento ostrov opomíjejí, Havajčané však patří mezi nejšťastnější národ na světě, jež si umí užívat všech darů, které život nabízí. Z toho by se dala soudit volnost, promiskuita a naprostá sexuální svoboda. A zrovna ne! Turisté jsou varováni si začít s nezletilými děvčaty - jejich rodičům by totiž hrozilo vězení za to, že dceru vychovali příliš povolně. Místní obyvatelé si váží především kvalitního vztahu a s hrdostí říkají, že právě tak ke štěstí přišli!

Skandinávie

Jistě, čím více na sever, tím chladnější i lidé, říkáte si. Ano, na první pohled. Ať už Norové, Finové či  Švédové na prvním rande jsou vždy trošku ostývaví a trvá jim déle, než se zcela otevřou a pustí vás pod povrch. Jakmile ale blondýna ze sevru dostantete, máte vyhráno! A jak nedávno vědci zjistili - ti nejlepší manželé žijí právě na severu! Muži jsou tam - na rozdíl od jižanských zemí - opravdu muži, metrosexualitu rozhodně nepěstují. Máte tedy silného ochránce a navíc se silnými rodinnými kořeny. Především Švédové nejvíce pomáhají ženám a manželkám s chotem domácnosti a vychováváním rodiny. A ještě jedno plus - své polovičky nikdy nenechají zmrznout!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies