Typologie manželů - kam zařadíte svého miláčka?

Muže lze podle chování roztřídit do mnoha kategorií. Ale určitě svého manžela dokážete zařadit do jedné, která mu je přímo šitá na míru.

Typologie manželů

 

Typ č. 1 - Typický podpantoflák

 

Takový manžel vás bude na slovo poslouchat. Je na to zvyklý již z dětských let, kdy ho také ovládaly ženy - maminka, tetičky, učitelky a další ženy, které za svého života poznal. Působí zakřiknutě a moc se k ničemu nevyjadřuje. Vždy a za všech okolností vám dá za pravdu. Někdy je ale takový partner spíše na škodu, protože neumí říct svůj názor a chybí mu sebevědomí. Jestli tedy hledáte partnera na vaší úrovni, abyste si spolu měli co říct a nechcete jen “cvičenou opičku”, pak ho budete muset převychovat nebo vyměnit za jiného.

 

Typ č. 2 - Puntičkářský pedant

 

Muži tohoto typu se naopak budou snažit převychovat vás. Podle nich neděláte nic dobře, což znamená jediné, neděláte to tak, jak to vyžaduje. Proto vás neustále poučuje. Pořád vám opakuje, že to s vámi vlastně myslí dobře. Většinou ale platí, že čím je náročnější k ostatním lidem ve svém okolí, tím víc je k sobě benevolentnější.

 

Typ č. 3 - “Lenivec obecný” jinak známý jako povaleč

 

Do této skupiny nemusí patřit jen nezaměstnaní muži, ale řadí se tu i pánové, kteří ihned po práci směřují své kroky ke gauči. Nechtějí být nikým rušeni a nadbytečnou interakci s manželkami nebo vlastní rozvoj považují za absolutní nesmysly. To přece pro ně není. Chtějí jen ze dne na den přežívat a takhle jsou naprosto spokojení.

 

Typ č. 4 - Mladíček

 

Stárnutí a závazky mu nic neříkají, pořád se snaží ostatním dokázat, že nejsou až tak staří. Nosí pestrobarevné košile, cool mikiny, kšiltovky a hrozně rád flirtuje, i když to nikdy nedotáhne do konce. Nechce vás podvést, jen si potřebuje dokázat, že může mít jakoukoliv ženskou, na kterou ukáže prstem.

 

Typ č. 5 - Pan božský - ideální partner

 

Pokud jste ulovila pana božského, tak si toho pořádně važte. Máte neobyčejné štěstí. Tento ideální partner je dokonalým gentlemanem, udržuje se ve formě, pomáhá vám s domácími pracemi, má zdravý vztah se svou matkou, navíc se perfektně stará o rodinu a vydělává dostatek peněz. Že bychom na něco zapomněli? No ano, samozřejmě vám vždy dokáže přivodit fantastický orgasmus. Zajímá se totiž především o to, po čem toužíte vy. Také si pamatuje, co máte ráda. Je prostě nepostradatelným životním partnerem.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies