Účinné relaxační a masážní pomůcky

Dnes vám přinášíme další tipy na oblíbené masážní a relaxační pomůcky. Představíme si blíže drbátko pro masáž hlavy, parní nahřívač s infračerveným světlem a také akupresurní roller.

Ruka masírující záda

Drbátko pro masáž hlavy

Drbátko pro masáž hlavy je skvělá pomůcka založená na jednoduchém principu, který vymysleli australští domorodci. Masér hlavy vám poskytne nejen příjemnou relaxaci, dodá vám také pozitivní energii a napomůže k obnově vlasových buněk.

Parní nahřívač s infračerveným světlem

Parní nahřívač s infračerveným světlem je přístroj, který je sestrojen podle zásad tradiční čínské medicíny. Přístroj kombinuje síly fyzikální léčby a infračerveného světla. Poslouží nejen k relaxaci, ale také k prevenci a léčbě mnohých onemocnění.

Akupresurní roller chodidel

Další zajímavou pomůckou, kterou vám v dnešním článku představíme, je akupresurní roller. Masáž rollerem je nejen velmi příjemnou, ale také velmi prospěšnou záležitostí. Pravidelnou masáží chodidel působíte na imunitní systém organismu a zvyšujete prevenci proti mnohých onemocněním.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies