Úklidové firmy

Také už máte plné zuby věčného uklízení? Staráte se o děti, domácnost, chodíte do práce a na úklid vám nezbývá čas nebo vás to zkrátka nebaví a vyčerpává? Pak není nic jednoduššího než si na pomoc zavolat úklidovou firmu. Nemusíte se za to vůbec stydět, dnes jde téměř o samožřejmou věc, kterou využívá každá druhá domácnost či firma. Úklidová firma vám ušetří spousty času i námahy.

Modrá lopatka a smetáček

Úklidové firmy

Pokud potřebujete provést větší úklid než je utírání prachu a vysávání, objednejte si domů úklidovou firmu. Uklidová firma má všechny potřebné prostředky, skvělé triky a zkušenosti, díky kterým zvládnou hodně práce za málo času. Nemusíte se ničeho obávat, úklidové firmy mají své zaměstnance dobře prověřené, takže se nemusíte bát o svůj byt a vykradení. Pokud se přece jen něco stane, něco se rozbije nebo se přihodí jiná nehoda, vše vám proplatí, pokud jsou pro tyto případy pojištěni. Úklidové firmy si můžete zvát i na standardní úklid domácnosti.

sada na úklidNadstandard

Odborně provádí ošetřování hydromasážních van, vnitřní čištění spotřebičů apod. Také čištění žaluzií a čalounění provádí speciálními prostředky. K čištění nábytku si můžete přikoupit i impregnaci, která je jakousi ochrannou vrstvou. Před Vánocemi nebo Velikonocemi si můžete objednat generální úklid, který kromě běžného úklidu zahrnuje i mytí a leštění nábytku, praní závěsů a záclon, čištění koberců a žaluzií, mytí oken apod. Tři pracovníci úklidové firmy jsou schopni vše zvládnout během čtyř hodin.

Úklidové firmy a cena

Cena za hodinu úklidu se pohybuje kolem 130 Kč. Pokud vám byt uklízí více pracovníků, násobte tuto částku jejich počtem. Za mytí oken budete muset také vytáhnout nějaké peníze z peněženky, obvykle se cena za umytí jednoho okna pohybuje okolo 130 korun.  Vyčištění sedací soupravy  vás výjde na 500 Kč. Chcete, aby úklidová firma přijela o víkendu, když vy si budete užívat třeba na chalupě V tom případě, počítejte s přirážkou. 

Také pro firmy

Úklidová firma je výborným řešením také pro firmy. Úklidovou firmu si můžete zavolat na generální úklid kanceláří nebo pro pravidelný úklid. 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies