Umění tantrického sexu

Tantrické praktiky založené na hlubokém prožitku, jenž rozšíří nové obzory vašeho sexuálního života. Od pouhých zvířecích pudů a jejich následného uspokojení se naučíte ovládat své tělo i rozjímat svou duši a přivádět sebe i svůj protějšek do neutuchající extáze.

Muž a žena nazí ležící v posteli

V čem spočívá kouzlo Tantry?

Tantra neboli TAN znamená rozšiřování, roztahování či natahování a TRA osvobození, uvolnění, emancipaci. Prvopočátky tantrického učení pochází z prastarého indického náboženství. Zde se veškerá realita přiřazuje dvěma aspektům: duchovnu a přírodě. Rovněž lze tantru objasnit, jako aktivní ženský a pasivní mužský princip.

Prostředkem k rozšiřování vědomí je nejen rituální koitus, ale rovněž cvičení jógy, meditace, recitace manter aj. Jedná se o obsáhlý starodávný systém obřadů a technických praktik, jenž využívají nejmocnější síly našeho instinktu. Zde zahrnujeme především sexuální energie, kterými lze proniknout do spirituálních sfér a rozšířit běžné lidské vědomí.

Návod na posílení vztahů či poznání nových možností

Jedná se o naprosto jinou formu sexuálního prožitku, než na jaký jste byli doposud zvyklí. Nejhlavnější je vymezení času a opravdu se tomu věnovat. První den začneme provádět pozvolnou meditaci při níž budeme pozorovat partnera bez líbání, hlazení apod. Postupně se přidávají doteky, avšak první dva dny se nesmíte dotýkat erotogenních částí těla. Třetí den již můžete dle vlastní představivosti zapojit ruce i ústa. Nejdůležitější je postupné oddalování vyvrcholení v průběhu fyzického sexu. Můžete to pojmout, jako hru či soutěž, kdo vydrží déle. Avšak tyto praktiky připadají až na sedmý den, který je symbolem magické vášně a jednoho obrovského orgasmu.

Tantrou ke zdravému a spokojenému životu

Tantra pomáhá harmonizovat mezilidské vztahy, a především vztahy partnerské. Dnes jsou lidé příliš racionálně založení, materialističtí a nechají svůj život řídit vlastním egem. To je špatně! Do vašeho osobního života se všechny vaše pohledy na svět, přesvědčení a návyky zakořeňují. Promítá se to tak, že partneři na sebe nemají čas, nemají čas na rozvíjení emocionálního života, natož života intimního. Tantra úspěšně odhalí všechny tyto rozsahy partnerského vztahu. Budete mile překvapeni, jak najednou efektivně oživíte váš vztah a dokážete velice intenzivně vnímat, něco prožívat, milovat. Najednou s druhým člověkem dokáže jednoduše být a užívat si jeho pouhé blízkosti. Tantra z vás z hlediska citů a emocí udělá nejbohatšího člověka.

Existence tantrických škol a kurzů

Pokud si sami netroufáte to zkusit, nebo si chcete být jisti, že nic nezanedbáváte a vše děláte správně, pak je tu pro vás možnost profesionálních zařízení. V republice je nejedno Meditační centrum s výukou tantry.  Zde máte možnost seznámit se s tradičními kundalini masážemi, párové cvičení, ale i cvičení pro jednotlivce. Seznámíte se s energetizujícími technikami, tajnými body na těle, které člověk běžně neužívá, ale přesto mají zásadní vliv na člověka.

Další možností je i speciální tantra pro ženy - cvičení Mohendžodáro působí na energii, zdraví, milostný život i na orgasmus ženy. Tato cvičení stimulují pánevní dno, vaječníky, dělohu i vejcovody, posilují je a předchází zánětům i rakovině.  Zimní období nabádá k vyzkoušení tantrického potěšení těla i mysli. Tak proč to nezkusit?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies