Umíte zamaskovat nevěru?

Byla nebo dokonce stále jste nevěrná, ale děsíte se prozrazení? Otestujte se, jestli nevědomky nevysíláte signály, které by vás z nevěry mohly usvědčit.

Ženské nohy v červené sukni

Signály nevěrné ženy

Ač si toho ženy většinou nejsou vědomy, vysílají, jsou-li nevěrné, do svého okolí náznaky nejistoty. Už jen samotný fakt, že musíte partnerovi lhát o tom, kde jste každý čtvrtek večer, kdo že vám to píše SMS tak pozdě v noci apod. přispívá k tomu, že se necítíme tak klidné jako dřív. Stačí pak sebemenší chybička a ve vašem partnerovi začne klíčit semínko pochybnosti. Snadno jej pak napadne otázka, zda mu náhodou nejste nevěrná.

Jak zamaskovat nevěru

Chovejte se stejně jako před nevěrou

Nevěrníci se chovají jinak. Kvůli výčitkám svědomí si začnou partnera „na oko“ více všímat, ženy se snaží více vycházet partnerovi v sexu a dalších jeho přáních. Takové změny vás ale usvědčí nejrychleji! Chovejte se proto stejně jako doposud. Chodíte kvůli milenci častěji ke kadeřníkovi, více pečujete o svůj zevnějšek? Pozor na to! Všímavému partnerovi může dojít, že se nešlechtíte kvůli něj!

Pozor na maskované schůzky

Scházíte se s milencem vždy ve stejný den a maskujete schůzky výmluvami na kávu s kamarádkami nebo návštěvu posilovny? Uvědomte si, že partnera by jednou mohlo napadnout jít vás z posilovny vyzvednout! Schůzky proto směrujte tam, kde nejsou žádní svědkové a čas setkání občas změňte.

Mobil – nejčastější důkaz nevěry

Zatímco v dávných dobách bylo usvědčit ženu či muže z nevěry velmi těžké, dnes mnohdy stačí jen tajně nahlédnout do mobilního telefonu drahé polovičky. Doporučujeme proto SMS zprávy po přijetí mazat, stejně tak historii volání. Podezřelé je ale i když v mobilním telefonu nemáte jedinou SMS a jediné volání – poslední SMS známých a přátel si tedy v mobilu nechávejte!

Usvědčit vás ale mohou i časté telefonáty v soukromí, zprávy chodící pozdě v noci nebo váš přístup k telefonu – vrhnete se na něj, kdykoliv zazvoní? Pokládáte jej co nejdále od partnera nebo před ním telefon dokonce nenápadně schováváte? Pak jen vzbuzujete další důvody k podezřívání.

Příliš mluvíte

Jakmile dojde řeč na věc, která má souvislost s vaší nevěrou, začnete příliš mluvit nebo naopak okamžitě přejdete na jiné téma. Příště zkuste počítat do tří, nadechnout se odpovědět v krátkosti a v klidu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.5 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies